Επεισόδια Ρέντη: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβάλλεται ο αστυνομικός - Δε λειτουργούν ζωτικά όργανα
Επεισόδια Ρέντη: Ο 31χρονος αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στον Ρέντη.

Ο 31χρονος υποβάλλεται σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολία στα επεισόδια του Ρέντη, καθώς ζωτικά του όργανα, όπως αναφέρουν γιατροί στο Νοσοκομείο Νίκαιας, δεν λειτουργούν, μεταξύ αυτών και τα νεφρά.

Ο άτυχος αστυνομικός παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή να αρχίσει η σταδιακή αφύπνισή του από το κώμα στο οποίο βρίσκεται.

Σήμερα το πρωί, στις 11:00, ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της επίθεσης και του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, θα μεταχθεί στα δικαστήρια Πειραιά για να απολογηθεί.

«Παρακαλούσε να βγάλουμε τη φωτοβολίδα» περιγράφει ένας διμοιρίτης

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή διμοιρίτη για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Περιγράφει λεπτό προς λεπτό πώς συνέβησαν τα γεγονότα, πώς έσωσαν τον άτυχο αστυνομικό από το «πεδίο των μαχών» παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες, καθώς η περιοχή είχε μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δεύτερη επίθεση που ακολούθησε, μετά τη ναυτική φωτοβολίδα, η οποία επιδείνωσε την κατάσταση.

«Βλέπαμε την ανάφλεξη στο πόδι του, της ναυτικής φωτοβολίδας, πώς τη ζούσε. Ήταν αξιοπρεπέστατος, ούτε ούρλιαζε, ούτε φώναζε, ούτε τίποτα μόνο παρακαλούσε να βγάλουμε από πάνω του αυτό το υλικό. Ήρθε πιο ψύχραιμος συνάδελφος, αμέσως με το γάντι που είχε το αντίστοιχο, τράβηξε τα 3/4 της φωτοβολίδας. Έμεινε όμως ένα μέρος μέσα. Αμέσως προσπάθησα με το γάντι το δικό μου να το βγάλω αλλά έβγαζα μόνο αίμα πάνω στην πληγή» ανέφερε αρχικά.

«Αφού είχε δεχθεί την φωτοβολίδα τη ναυτική, προτιμήσαμε να τον βάλουμε στο έδαφος για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αφού τον βάζουμε ήρθε και η εκρηκτική μολότοφ στο δεξί πόδι όπου αυτή μας έλουσε όλους όσοι ήμασταν εκεί. Και εκεί, λοιπόν, ο συνάδελφος έπαθε εσωτερική αιμορραγία. Έχουμε 2 εγκληματικές πράξεις εδώ. Η μία είναι η φωτοβολίδα και η δεύτερη, έχουμε μια εκρηκτική μολότοφ» καταγγέλλει ο διμοιρίτης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;