Επεισόδια - Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού
Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα.

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Εντός των επόμενων λεπτών αναμένεται να εκδοθεί σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται ο αστυνομικός.

Την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ ο 31χρονος αστυνομικός δέχθηκε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και χειρουργήθηκε ενώ παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Προχθές, ένας 18χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό. Ο νεαρός, που είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ο 18χρονος διηγήθηκε με λεπτομέρειες το περιστατικό, ενώ ανέφερε και ότι έλαβε συγκεκριμένη καθοδήγηση από μεγαλύτερους ως προς το πώς θα χρησιμοποιήσει τις ναυτικές φωτοβολίδες. Μία από αυτές έπληξε το πόδι του 31χρονου αστυνομικού.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;