Το Zone01 Athens θέλει να σε κάνει προγραμματιστή
Προσφέρει διετές πρόγραμμα σπουδών και εξασφαλισμένη τριετή εργασία.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, με την AI να απειλεί δεκάδες επαγγέλματα, η επένδυση στην ανάπτυξη των προσωπικών σου δεξιοτήτων ή ακόμα και δυνατότητα να αλλάξεις ολοκληρωτική την επαγγελματική σου πορεία είναι πιο σημαντικά από ποτέ. To Ζone01 Athens που πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του στην Αθήνα, θέλει να σου ανοίξει την πόρτα στον προγραμματισμό, προσφέροντας ένα πολύπλευρο και σύγχρονο διετές πρόγραμμα σπουδών, που ακολουθείται από τρία χρόνια εξασφαλισμένης εργασίας, σε συνεργαζόμενες εταιρείες, χωρίς δίδακτρα και άλλα κόστη.  

«Η αποστολή μας στο Zone01 Athens είναι να εκδημοκρατίσουμε την τεχνολογική εκπαίδευση και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ ταλέντων στο χώρο του ICT και εταιριών, παράγοντας 8.000 μηχανικούς λογισμικού, υψηλής ποιότητας, τα επόμενα 7 χρόνια στην Ελλάδα. Προσφέροντας ένα πρόγραμμα χωρίς δίδακτρα, με μια καινοτόμο διαδικασία επιλογής και μοναδική εκπαίδευση peer-to-peer, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να οικοδομήσουν υψηλές δεξιότητες, να έχουν μια συνεχιζόμενη εξέλιξη και πετυχημένες σταδιοδρομίες στον κλάδο της τεχνολογίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Αβραμούδης, CEO και συνιδρυτής του Zone01 Athens.

Tο πρόγραμμα σπουδών το Zone01 Athens επικεντρώνεται σε μια καινοτόμο διαδικασία επιλογής και μια μοναδική εκπαίδευση peer-to-peer, χωρίς καθηγητές και στην ουσία χωρίς μαθήματα, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι οι σπουδαστές αποκτούν πρακτικές δεξιότητες μηχανικών λογισμικού, αλλά και εμπειρίες που είναι άμεσα εφαρμόσιμες στο σημερινό και αυριανό τεχνολογικό τοπίο, προσαρμοσμένες φυσικά στις ανάγκες των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

To πρόγραμμα του Zone01 Athens απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, εθνότητας, ακαδημαϊκού υποβάθρου και γνώσεων προγραμματισμού, αφού ψάχνει επί της ουσίας για ακατέργαστα ταλέντα που έχουν θέληση για μάθηση και χαρακτηρίζονται από πάθος, συνεργατικότητα, δημιουργικότητα και επιμονή.

Μοναδική προϋπόθεση να είσαι άνω των 18 ετών και για όποιον εφαρμόζεται να έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις, καθώς η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Zone01 Athens δεν προσφέρει αναβολή. Να σημειώσουμε μόνο ότι η παρακολούθηση του προγράμματος του Zone01 Athens απαιτεί φυσική παρουσία, δεν γίνεται εξ αποστάσεως και σε αυτή τη φάση απαιτεί να μπορείς να παρακολουθείς τα μαθήματα στην έδρα της σχολής που είναι στη Νέα Ιωνία Αττικής. 

Περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Zone01 Athens, τη διαδικασία υποβολής αίτησης και τον κύκλο εκπαίδευσης μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zone01 Athens (@zone01athens)

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1