«The Witcher 4»: Θα συνεχίσει την ιστορία του Geralt; - Τι απαντάει η CD Projekt
Τι θα γίνει, τελικά, με τον Geralt στο «The Witcher 4»; - Η CD Projekt απαντά

Μία δήλωση της CD Projekt, πριν από μερικές ημέρες, έφερε μεγάλη αναστάτωση στους fans της σειράς βιντεοπαιχνιδιών «The Witcher». Με τη δήλωση αυτοί οι φανς άρχισαν να ελπίζουν πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα συνεχίσει τις περιπέτειες του Geralt. Ωστόσο, φαίνεται πως όλα ήταν μία παρεξήγηση.

Για να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή…

Πρόσφατα, η CD Projekt είχε ανακοινώσει πως καθώς η ανάπτυξη του «Cyberpunk 2077» και των expansions του παιχνιδιού είχε φτάσει στο τέλος της, όλη η προσοχή θα στραφεί στο Project Polaris, το οποίο είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς «The Witcher». Ο director του νέου τίτλου, Sebastian Kalemba, μίλησε σχετικά με αυτό στην ιταλική ιστοσελίδα Lega Nerd και ανέφερε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να «διευρύνει τα όρια» του είδους και να «φτιάξει κάτι που θα ξεπεράσει το “The Witcher 3″» σε ό,τι αφορά την ιστορία καθώς και την ένταση του gameplay.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Kalemba πέρασε και σε μία δήλωση που προκάλεσε αναστάτωση στους fans της σειράς βιντεοπαιχνιδιών. Ο ίδιος δήλωσε:

«Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για πολλούς παίκτες, χωρίς να ξεχνάμε τους παλιούς fans που θέλουν να δουν τη συνέχεια των περιπετειών του Geralt»

Η δήλωση αυτή έκανε αρκετούς gamers να ελπίζουν πως ο Geralt θα επιστρέψει στο τέταρτο κεφάλαιο της σειράς βιντεοπαιχνιδιών. Μάλιστα, ήλπιζαν αν και δε θα είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα είναι ένας χαρακτήρας μέσα στο νέο παιχνίδι.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, ο Kalemba δεν εννοούσε αυτό και φαίνεται πως έγινε κάποιο λάθος στην ιταλική μετάφραση με τη CD Projket να σπεύδει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ουσιαστικά, η εταιρεία επιβεβαίωση αυτό που είχε γίνει ήδη γνωστό, δηλαδή πως το νέο saga θα είναι τελείως νέο, χωρίς τον λατρεμένο ασπρομάλλη κυνηγό τεράτων σε οποιονδήποτε ρόλο.

Η διευκρίνηση της CD Projekt για το «The Witcher 4»:

«Η εν λόγω συνέντευξη διεξήχθη αρχικά στα αγγλικά και στη συνέχεια μεταφράστηκε στα ιταλικά, οπότε ενδέχεται να προέκυψαν ορισμένες ανακρίβειες. Στην παρατιθέμενη δήλωση, ο Sebastian Kalemba ανέφερε ότι το νέο saga θα απευθύνεται τόσο σε νέους παίκτες που δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να βιώσουν τα προηγούμενα κεφάλαια, όσο και σε σκληροπυρηνικούς fans των περιπετειών του Geralt, όπως συνηθίζεται να αναφέρεται το Witcher saga»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;