The Witcher: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του τελευταίου μέρους της τρίτης σεζόν
Το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει τρία επεισόδια, που θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη 27 Ιουλίου

Ένα νέο τρέιλερ του «Witcher» κυκλοφόρησε το Netflix, για να δώσει στο κοινό μία γεύση από το δεύτερο μέρος του νέου κύκλου.

Η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το τελευταίο να περιλαμβάνει τρία επεισόδια, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Στο εν λόγω τρέιλερ, που κυκλοφόρησε μέσω της γνωστής πλατφόρμας streaming, οι Geralt, Yennefer και Ciri προετοιμάζονται για την… τελευταία μάχη της σεζόν.

Σύμφωνα με την περίληψη του τελευταίου μέρους της τρίτης σεζόν, μονάρχες, μάγοι και θηρία ανταγωνίζονται για να αιχμαλωτίσουν τη Ciri. Ο Geralt τότε, την κρύβει, αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από αυτούς που απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας εμπιστευτεί τη μαγική εκπαίδευση της Ciri, η Yennefer τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο Aretuza, όπου ελπίζουν να αποκαλύψουν περισσότερα για τις αναξιοποίητες δυνάμεις του κοριτσιού.

Αντίθετα, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να βάλουν τα πάντα στη γραμμή – διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;