Δύο νέα παιχνίδια «Borderlands» βρίσκονται στα σκαριά - Όσα έχουν διαρρεύσει για αυτά
Διαρροές θέλουν δύο ακόμα παιχνίδια «Borderlands» να ετοιμάζονται από την εταιρία Take-Two.

Το gaming franchise «Borderlands» ετοιμάζεται να επεκταθεί με δύο νέα βιντεοπαιχνίδια να βρίσκονται στον ορίζοντα!

Τα νέα έγιναν γνωστά όταν τόσο το «Borderlands 4», όσο και το «Tiny Tina’s Wonderland 2» διέρρευσαν μέσα από το προφίλ ενός πρώην υπαλλήλου της Gearbox στο LinkedIn. Πρόκειται για έναν συμβασιούχο, ο οποίος είχε εργαστεί για τρεις μήνες στην εταιρία. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι βοήθησε με την οργάνωση διαφόρων projects από τον Μάιο του 2022 μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

Ανάμεσα στα διάφορα projects που φαίνεται να βοήθησε να αναπτυχθούν είναι και τα δύο νέα παιχνίδια στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών. Να σημειωθεί πως κανέναν από τα δύο παιχνίδια δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο technical director, επέβλεψε 66 υπαλλήλους σε όλη την ομάδα για να «σχεδιάσουν την ανάπτυξη του «Borderlands 4» στην Unreal Engine 4 και του «Tiny Tina’s Wonderland 2» στην Unreal Engine 4», καθώς και ενός συνόλου άλλων παιχνιδιών της εταιρίας.

Να σημειώσουμε πως το σχετικό προφίλ δεν περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο της ανάπτυξης των εν λόγω παιχνιδιών. Κατά πάσα πιθανότητα ο συγκεκριμένος director βοήθησε στο pre-production τους.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;