Ετεοκλής Παύλου: «Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο - Ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν»
Με αφορμή το viral βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με την Κατερίνα Βρανά και την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για την δική του εμπειρία με αμαξίδιο μετά το ατύχημα του.

Με αφορμή το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη με την Κατερίνα Βρανά για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, που έχει γίνει viral, ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να προχωρήσει στη δική του προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star».

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του STAR είπε:

«Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί»

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε στη συνέχεια:

«Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23, πόσες παρέες πάλευα να μη μείνω στην απ’ έξω και να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία, που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω όπως όλοι»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
6'
7 - 4
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;