Κατερίνα Βρανά: «Από την ώρα που ξύπνησα έτυχε άλλες δυο φορές κάτι που νόμιζαν πάλι ότι θα με χάσουν»
Η Κατερίνα Βρανά σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Σήμερα Πέμπτη (6/10) η αγαπημένη και διάσημη κωμικός Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της και όλα όσα ακολούθησαν εντός και εκτός νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Βρανά μιλώντας για την περίοδο που συνήλθε από το κώμα είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν ξύπνησα από το κώμα και η οικογένεια μου άρχισε να χαίρεται που δεν μπορούσα να μιλήσω, το βρήκα αστείο. Μου το είπαν, μάλιστα, επί τόπου! Νομίζω πως το αστείο είναι πολύ μέρος του χαρακτήρα μου και λόγω δουλειάς και λόγω οικογένειας. Είναι αυτόματο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα, ούτε οι γιατροί. Μας πήρε ένα εξάμηνο για να καταλάβουμε πόσο βαθιά είχε γίνει η ζημιά, η βλάβη. Οπότε η αντίδραση όλων ήταν “αφού σώθηκες, σε λίγο καιρό θα είσαι καλά”. Από την ώρα που ξύπνησα έτυχε άλλες δυο φορές κάτι που νόμιζαν παλι ότι θα με χάσουν».

«Εγώ ήξερα ότι δεν πέθαινα απλώς… δεν με άκουγε κανείς! Έπαθα μια αιμορραγία, πανικός, μπήκα στο χειρουργείο γιατί ένα σωληνάκι είχε τρυπήσει κάποιον μυμ αλλά επικράτησε υστερία. Ξυπνάω από αυτό το χειρουργείο τελείως τυφλή, πανικός και εκεί», είπε προσθέτοντας στη συνέχεια τα εξής:

«Τρεις φορές οι γιατροί φοβήθηκαν ότι θα με έχαναν. Εγώ είχα τις αισθήσεις μου. Την πρώτη φορά δεν είχα ιδέα αλλά τις άλλες δύο ένιωθα ότι ήμουν τελείως αλλού. Φοβήθηκα όταν μου είπαν ότι έχω αιμορραγία και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μου είχαν βγάλει το σωληνάριο και δυσκολευόμουν με την αναπνοή μου. Βλέπω τον αδελφό μου που τα είχε παίξει και γύρισα και του είπα πως φοβάμαι».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;