«Furiosa: A Mad Max Saga»: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας
Με πρωταγωνίστρια την Άνια Τέιλορ-Τζόι

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer της νέας ταινίας της Warner Bros, «Furiosa: A Mad Max Saga».

Το trailer είναι από τη νέα ταινία, που σεναριακά είναι το prequel του βραβευμένου με έξι Όσκαρ «Mad Max: Fury Road» που κυκλοφόρησε το 2015, και παρουσιάστηκε στην εκδήλωση CCXP comics expo στη Βραζιλία με παρόντες τον καταξιωμένο Αυστραλό σκηνοθέτη και παραγωγό Τζορτζ Μίλερ και το καστ.

Στην ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου του 2024, η ‘Ανια Τέιλορ-Τζόι παίρνει τη «θέση» της Σαρλίζ Θερόν, για να σχεδιάσει τη δική της «Οδύσσεια».

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Μπούρκ, Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, Νέιθαν Τζόουνς, Ντάνιελ Γουέμπερ και Λάσι Χιουλμ, ενώ τα γυρίσματα έλαβαν χώρα το 2022 στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Dementus.

»Ενώ δύο τύραννοι μάχονται για την κυριαρχία στην Ακρόπολη, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς σχεδιάζει το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα της μέσα από την έρημο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δες ακόμα:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;