Ο Snik «ξαναχτύπησε»: «Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε... τον Καψελάκη»
Ο Snik αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη... Καψελάκη στο Instagram λίγο μετά τη συνάντησή τους στον δρόμο, όπου δεν τον γνώριζε.

Το πρωί της Δευτέρας (28/11) ο Snik  και ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκαν για λίγα λεπτά ο διάλογος μεταξύ τους σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα αγαπημένα μας viral περιστατικά.

Στο χθεσινό τυχαίο meetup ο Snik μάλιστα ρώτησε τον Στέφανο Κασσελάκη ποιος είναι και από ποιο κόμμα είναι με τη συνάντησή τους να προβάλλεται από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και να γίνεται viral.

Εξίσου viral όμως έγινε λίγες ώρες αργότερα και η νέα ατάκα του Snik για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε… Καψελάκη μπερδεύοντας το επίθετό του!

Συγκεκριμένα, μέσα από το κανάλι επικοινωνίας του στο Instagram απάντησε για τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη στους φαν του.

«Ακούστε λίγο… Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε… τον Καψελάκη. Δεν ήξερα ποιος είναι. Εν τέλει είναι κάποιος πολιτικός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ αλήθεια λέω. Δεν τους ξέρω. Κοίτα αν κάνει καμιά χορηγία στο streamάκι μπορεί να τον μάθουμε», είπε γελώντας ο Snik στους θαυμαστές του.

@trapdramagr #snikthehustla #snikthefapa #bigmansnik #kasselakhs #syriza #syriza_xeftiles #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppp ♬ original sound – TrapDrama

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;