Marseaux: Τα ομοφοβικά σχόλια για τραγούδι της - Το «μαύρο» χιούμορ με την τεφροδόχο της μητέρας της
Η Marseaux παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για ομοφοβικά σχόλια που έχει δεχθεί καθώς και την απώλεια της μητέρας της.

Η Marseaux παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τα ομοφοβικά σχόλια που έχει δεχτεί για τραγούδι της, για την απώλεια της μητέρας της, καθώς και για το χιούμορ που έκανε με την τεφροδόχο της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή καλλιτέχνις:

«Το τραγούδι μου “Βότκα-Βύσσινο” μιλάει για το φλερτ δύο γυναικών και είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Δέχτηκα ομοφοβικά σχόλια για το τραγούδι, αλλά πολύς κόσμος μού είπε ότι τους έδωσε δύναμη να πουν ανοιχτά ότι είναι γκέι. Έχω ερωτευτεί και γυναίκες και άντρες, είμαι πολύ ανοιχτή γενικά»

Η Marseaux είπε στη συνέχεια:

«Στα 17 μου έχασα τη μαμά μου, στη συνέχεια έφυγα από το σπίτι γιατί τσακωνόμουν συνέχεια με τον πατέρα μου, δεν είχα λεφτά για ενοίκιο. Τώρα είμαστε μια χαρά με τον μπαμπά μου και με στηρίζει πολύ»

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Marseaux πρόσθεσε:

«Έβαλα την τεφροδόχο της μητέρας μου να ακούσει το νέο μου τραγούδι στο TikTok κι έκανα χιούμορ. Αντιμετωπίζω τις δυσκολίες πάντα με χαμόγελο»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;