Marseaux: Η αμήχανη στιγμή που θαυμάστρια την μπέρδεψε με άλλη τραγουδίστρια
Η Marseaux μιλάει για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει δεχθεί σε live εμφανίσεις της και αποκαλύπτει την αμήχανη στιγμή που θαυμάστρια την μπέρδεψε με άλλη τραγουδίστρια.

Η Marseaux βρέθηκε μαζί με τον μουσικό και σκηνικό της παρτενέρ, Solmeister, καλεσμένη στην πρεμιέρα της νέα τηλεοπτικής εκπομπής «Στο Γκαράζ» με τον Ζήση Ρούμπο. Μεταξύ άλλων, οι νεαροί καλλιτέχνες αποκάλυψαν τις πιο απρόσμενες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχουν δεχθεί μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεών τους.

Η Marseaux δήλωσε πως:

«Έρχεται μια κοπέλα πολύ ενθουσιασμένη και μου λέει: «Ρε αλήθεια, στο «Αίμα» με την Άννα Βίσση, ήσουν φανταστική». Άρχισε και μου το τραγουδούσε και της απαντάω πως… εγώ στο Deja Vu με την Έλενα Παπαρίζου ήμουνα.

Ήρθε όμως πολύ, πάρα πολύ, χαρούμενη! Μου λέει: «Ρε ήσουν τέλεια στο Αίμα! Ήσουν φανταστική»! Και της λέω «δεν ήμουν στο Αίμα» γιατί ήμουν στο Deja Vu»

Από την πλευρά, ο Solmeister πρόσθεσε στη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Ζήση Ρούμπου:

«Θυμάμαι εγώ, στο πρώτο μπαμ που κάναμε, πολύ χαρακτηριστικά ένα live στην Κατερίνη όπου έκανα τα δικά μου, χόρευα και γυρίζω κάποια στιγμή σε ένα κορίτσι και το δείχνω. Εκείνη απλά πάγωσε και έπεσε πίσω και λιποθύμησε» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;