Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα νέα τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με τις συζητήσεις για τον τερματισμό της απεργίας των ηθοποιών του Hollywood να βρήκε ένα τεράστιο εμπόδιο, αλλά και κάποια σημάδια προόδου, τα μεγάλα στούντιο συνεχίζουν να προωθούν τις επερχόμενες ταινίες και σειρές τους. Η εβδομάδα αυτή μας χάρισε αρκετά τρέιλερ που ξεχωρίσουν.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Saltburn

Μετά το οσκαρικό “Promising Young Woman”, η Emerald Fennell επιστρέφει με μία κοινωνική και ταξική σάτιρα με στοιχεία γοτθικού θρίλερ. Με ένα καστ που αποτελείται από τους Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver και Archie Madekwe, είναι μία από τις ταινίες του Νοεμβρίου που αναμένουμε πώς και πώς.

Poor Things

Το νέο τρέιλερ μας δείχνει μία πιο εμπεριστατωμένη ματιά -καθώς η Emma Stone σχολιάζει- στην βραβευμένη με τον Χρυσό Λέοντα νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Napoleon

Ακόμα ένα επικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix.

The Zone of Interest

Η νέα ταινία του Jonathan Glazer έρχεται με διθυράμβους και βραβεία από τις Κάννες και η ιστορία ανθρώπων στη ναζιστική Γερμανία που ζουν κοντά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μας έχει εξιτάρει το ενδιαφέρον. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στις αμερικανικές αίθουσες.

The Boys in the Boat

Από το πουθενά, μέσα στην εβδομάδα, είδαμε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη σκηνοθετική απόπειρα του George Clooney. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων και ακολουθεί την ιστορία του αμερικανικού θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936.

Ferrari

Ο Michael Mann επιστρέφει κινηματογραφικά με τον Adam Driver να υποδύεται τον Enzo Ferrari στη νέα βιογραφική ταινία.

Eileen

Ο William Oldroyd επιστρέφει κινηματογραφικά μετά το “Lady Macbeth” με την Florence Pugh με μία νέα γυναικεία ιστορία με πρωταγωνίστριες τις Thomasin McKenzie και Anne Hathaway. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο επικεντρώνεται στην παράξενη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε μια περίεργη νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε μια φυλακή για ανήλικους και τη νέα σύμβουλο που ξεκινάει δουλειά στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Anyone But You

Μία νέα ρομαντική κομεντί βασισμένη στο «Much Ado About Nothing» του Σαίξπηρ έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν η Sydney Sweeney και ο Glen Powell.

The Strangers: Chapter 1

Το νέο reboot της κλασικής ταινία τρόμου με στοιχεία home invasion θα χωριστεί σε τρία μέρη και το πρώτο έρχεται στις αίθουσες μέσα στο 2024.

Σειρές

Faraway Downs

Η ταινία του Baz Luhrmann φέρνει την ταινία του “Australia” με πρωταγωνιστές τον Hugh Jackman και Nicole Kidman στην τηλεόραση. Η ταινία έχει μονταριστεί και έχει προστεθεί υλικό που είχε γυριστεί, ώστε να μετατραπεί σε μίνι τηλεοπτική σειρά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;