Marseaux: «Το νέο άλμπουμ μου έχει την Μαρσώ σε πολλές εκφάνσεις»
Η Marseaux παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Το πρωί της Τρίτης (28/11) η αγαπημένη τραγουδίστρια Marseaux βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, όπου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Witch».

Όσον αφορά το νέο της άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, αρχικά είπε ότι το έγραφαν 1,5 χρόνο.

«Το καινούργιο άλμπουμ μου έχει την Marseuax μέσα, αλλά σε πολλές εκφάνσεις. Έχει για τους έρωτές μου ας πούμε. Πάντα, όλα μου τα τραγούδια είτε αφορούν ένα βίωμα, είτε ένα άνθρωπο, είτε και τα δύο. Οπότε ένα τραγούδι που μπορεί εσύ ας πούμε να το ακούς και να λες “α είναι για έναν έρωτα όπου δεν…”, εγώ να το έχω συνδέσει με μία φίλη μου που με πρόδωσε. Οπότε, έχει πολλή Marseaux μέσα (σ.σ. το άλμπουμ)» είπε η νεαρή τραγουδίστρια για το νέο της άλμπουμ.

 

 

Σε άλλη σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στους νέους σήμερα και πώς τους βλέπει αυτή. Απαντώντας στους παρουσιαστές που είπαν ότι πολλοί νέοι ηλικίας 17-26 είναι πιο συντηρητικοί από ανθρώπους άνω των 59.

Η Marseuax απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Εγώ θεωρώ ότι είμαστε η γενιά που είναι η πιο ανοιχτόμυαλη και που μπορεί και να φιλτράει τα πάντα και να ακούσει και την κάθε άποψη και θα κρατήσει εκείνη άμα συμφωνεί είτε όχι».

 

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της και το κατά πόσο είναι ρομαντική είναι, είπε:

«Είμαι ρομαντική, ίσως και λίγο παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Νομίζω ότι για να αντέξεις σε αυτή τη δύσκολη ζωή πρέπει να είσαι λίγο πιο σκληρός και εγώ είναι λίγο λαπάς νιώθω».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;