Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μπορεί η απεργία των ηθοποιών να έληξε στο Hollywood και τα μεγάλα στούντιο να έχουν ξεκινήσει ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις επερχόμενες ταινίες και σειρές τους, όμως, την εβδομάδα αυτή το Thanksgiving στην Αμερική έδωσε ακόμα μία “ήσυχη” εβδομάδα. Με λίγα νέα τρέιλερ να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Aquaman and the Lost Kingdom

Η τελευταία ταινία του παλιού DCEU -καθώς ο James Gunn αναμένεται να αλλάξει τα πάντα στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC- μας δείχνει τον χαζομπαμπά Arthur Curry του Jason Momoa. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Poor Things

Ακόμα ένα τρέιλερ με περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που κατέπληξε στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2024.

Σειρές

Dead Boy Detectives

Μία από τις ιστορίες που βλέπουμε στο «The Sandman» του Neil Gaiman έχει αποκτήσει τη δική της spin-off σειρά κόμικ και τώρα θα τη δούμε σύντομα στο Netflix. Στη σειρά θα δούμε δύο παιδιά, ο Τσαρλς Ρόουλαντ και ο Εντουιν Πέιν, τα οποία πέθαναν πρόσφατα, αποφάσισαν να μείνουν στην Γη και να λύνουν υπερφυσικές υποθέσεις.

The Brothers Sun

Η Michelle Yeoh πρωταγωνιστεί σε μία νέα σειρά του Netflix. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τα βάζει με μυστήριους δολοφόνους και οικογενειακά μυστικά στη νέα σειρά της streaming πλατφόρμας.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;