Kι όμως είναι αλήθεια: Το Netflix επιβραβεύει το binge watching
Αντίο κοινωνική ζωή...

Aν και εσένα έχει γίνει δεύτερη φύση σου το binge watching στο Netflix, σου έχουμε -επιτέλους- καλά νέα. Τώρα, λοιπόν, θα έχεις έναν παραπάνω λόγο να το κάνεις αυτό, αφού η αγαπημένη streaming πλατφόρμα θα σε επιβραβεύει. Αντίο κοινωνική ζωή…

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του πρώτου επί πληρωμή πακέτου που περιλάμβανε διαφήμιση (με έκπτωση για όσους το επέλεγαν), το Netflix ανακοίνωσε ότι είχε φτάσει τους 15 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο. Εν ολίγοις, η διαφήμιση δεν έχει επιβραδύνει τους νέους συνδρομητές.

Κάπως έτσι, η υπηρεσία streaming ταινιών και τηλεοπτικών σειρών ξεκίνησε μια μικρή καινοτομία: τη νέα διαφημιστική μορφή “Binge”, η ονομασία της οποίας, σύμφωνα με το Netflix, είναι προσωρινή.

Τι είναι ακριβώς; Βασίζεται ακριβώς στην τάση πολλών τηλεθεατών για binge watching, μία πρακτική που έχει και τις αρνητικές της επιπτώσεις αν γίνει σε υπερβολικό βαθμό. Ωστόσο, το Netflix αποφάσισε να την επιβραβεύσει, ανακοινώνοντας ότι με τη νέα αυτή διαφημιστική μορφή, μετά το τρίτο συνεχόμενο επεισόδιο, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τέταρτο χωρίς διαφημίσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;