«A Very Royal Scandal»: Πρωταγωνιστής της σειράς ο Μάικλ Σιν
Ο Μάικλ Σιν θα πρωταγωνιστήσει ως ο πρίγκιπας Άντριου, ο Δούκας της Υόρκης, σε μια σειρά που θα βασίζεται στην εκρηκτική συνέντευξη του στο «Newsnight».

Ο Μάικλ Σιν θα πρωταγωνιστήσει ως ο πρίγκιπας Άντριου, ο Δούκας της Υόρκης, σε μια σειρά που θα βασίζεται στην εκρηκτική συνέντευξη του στο «Newsnight».

Το «Newsnight» είναι το ειδησεογραφικό και επίκαιρο πρόγραμμα του BBC, το οποίο παρέχει σε βάθος έρευνα και ανάλυση των ιστοριών που κρύβονται πίσω από τα πρωτοσέλιδα της ημέρας.

Ο 54χρονος ηθοποιός απεικονίστηκε να γυρίζει σκηνές νωρίτερα αυτόν τον μήνα για την τριμερή σειρά του Amazon, «A Very Royal Scandal».

 

Η σειρά θα παρακολουθεί την «επαγγελματική και προσωπική διαδρομή της δημοσιογράφου Έμιλι Μέιλις που οδήγησε στην περίφημη συνέντευξή της με τον πρίγκιπα Άντριου». Η Ρουθ Γουίλσον θα αναλάβει τον ρόλο της Έμιλι, η οποία πίεσε τον Άντριου για τη σχέση του με τον εκλιπόντα δισεκατομμυριούχο σεξουαλικό παραβάτη Τζέφρι Επστάιν, τον Νοέμβριο του 2019.

Η Μέιλις , η οποία άφησε το «Newsnight» για να φιλοξενήσει το podcast «The News Agents» με τους πρώην δημοσιογράφους του BBC, Τζον Σόπελ και Λιούις Γκούνταλ, είναι εκτελεστική παραγωγός στη σειρά.

ο 53χρονος παραγωγός έγραψε στο X: «Γαμώτο. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε έντυπη μορφή. Τι εξαιρετικό καστ».

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο συγγραφέας του «Last King Of Scotland» Τζέρεμι Μπροκ και τη σκηνοθεσία ο Τζούλιαν Τζάρολντ του «Becoming Jane».

Ακολουθεί η πολυσυζητημένη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;