Black Mirror: Επιστρέφει για έβδομη σεζόν;
Στην έκτη σεζόν, η οποία αποτελούνταν από πέντε μέρη, συμμετείχαν πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, η Άνι Μέρφι, ο Άαρον Πολ, ο Τζος Χάρτνετ, μεταξύ άλλων.

Το «Black Mirror» θα επιστρέψει για έβδομη σεζόν, σύμφωνα με το Variety.

Η επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιούργησε ο Τσάρλι Μπρούκερ επέστρεψε στις οθόνες νωρίτερα φέτος μετά από τετραετή παύση, συγκεντρώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix. Σύμφωνα με τον streamer, έφτασε στο Top 10 σε 92 χώρες και πέρασε 4 εβδομάδες στο παγκόσμιο Top 10 της αγγλόφωνης τηλεόρασης του Netflix.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η διανομή για την 7η σεζόν, αλλά το «Variety» δήλωσε ότι η σειρά θα ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα φέτος, με τους Μπρούκερ, Άναμπελ Τζόουνς και Τζέσικα Ρόουντς να πιστεύεται ότι θα επιστρέψουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι λεπτομέρειες της πλοκής και ο αριθμός των επεισοδίων εξακολουθούν να παραμένουν μυστικές.

 

Στην έκτη σεζόν, η οποία αποτελούνταν από πέντε μέρη, συμμετείχαν πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Σάλμα Χάγιεκ, η Άνι Μέρφι, ο Άαρον Πολ, ο Τζος Χάρτνετ, μεταξύ άλλων.

Η δυστοπική σειρά έχει συχνά πιστωθεί ότι προβλέπει το μέλλον με τους πιο απαισιόδοξους τρόπους. Η πιο πρόσφατη σεζόν, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, άνοιξε με ένα επεισόδιο για μια υπηρεσία streaming που ονομάζεται «Streamberry», η οποία συνδιαμορφώνει τις ζωές των ανθρώπων σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για να τις μετατρέψει σε εκπομπές για την πλατφόρμα της. Ο Μπρούκερ δήλωσε στο «Variety» ότι το επεισόδιο γράφτηκε πριν το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT εκτιναχθεί σε χρήση και δημοσιότητα (τόσο οι διαπραγματεύσεις της WGA όσο και της SAG-AFTRA περιλάμβαναν την επιτρεπόμενη χρήση και το πεδίο εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης).

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;