Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας»
Ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ξεκίνησε σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ξεκίνησε μιλώντας για τη ζωή της Τζωρτζίνας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πάντα θα είναι η μητέρα της και αυτό δεν θα της το στερήσει κανείς ποτέ, ενώ επέμεινε στην αθωότητά της, αναφέροντας πως και εκείνη επιθυμεί εξίσου να μάθει πως πέθανε το παιδί της.

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, δεν έλειψαν μάλιστα και οι στιγμές που η κατηγορούμενη λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για το παιδί της.

«Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω. Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και και τρίχα από τη κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας… δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η Τζωρτζίνα μου» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Γεννήθηκε 31 10 13. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί υπήρξε κάποια επιπλοκή τις τελευταίες ώρες. Βγήκε εκτάκτως το απόγευμα στις 7:20. Η Τζωρτζίνα όταν την πήρα (στην αγκαλιά μου) ήμουν η τελευταία που την είδα γιατί ήμουν σε μέθη. Ήταν ένα πλασματάκι που με το που με κοίταξε, με κοιτούσε με τόση αγάπη πως να σας το εξηγήσω. Ένιωσα ότι αυτό το πλασματάκι με έκανε μαμά για πρώτη φορά. Με αυτά τα ματάκια όταν με κοίταξε, μου έδωσε το νόημα της ζωής. Εκείνη τη μέρα της υποσχέθηκα και της ορκίστηκα θα είμαι πάντα δίπλα της, θα είμαι εκεί για εκείνη», ανέφερε μεταξύ άλλων, η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, σε μία ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;