Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Ελεύθερος υπό όρους o 35χρονος Έλληνας
Υπενθυμίζεται πως από τον έλεγχο DNA του κατηγορούμενου φαίνεται να προέκυψε πως σε μαχαίρι στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή, εντοπίστηκε και δικό του υλικό.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο 35χρονος οπαδός μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία κατέληξαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Πρόκειται για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας τον περασμένο Αύγουστο που είχαν ως κατάληξη τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή. Ο 35χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας συμφώνησαν ότι στον κατηγορούμενο πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Υπενθυμίζεται πως από τον έλεγχο DNA του κατηγορούμενου φαίνεται να προέκυψε πως σε μαχαίρι στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή, εντοπίστηκε και δικό του υλικό. Το στοιχείο θα αξιολογηθεί από την ανακρίτρια η οποία και θα κρίνει αν ο κατηγορούμενος θα πρέπει να επανέλθει ενώπιον της σε σχέση με τον θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως η παρουσία του 35χρονου στα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή προέκυψε από την ανάλυση βίντεο. Ο κατηγορούμενος είναι κρατούμενος γι’ άλλη υπόθεση επεισοδίων που σημειώθηκε σε επαρχιακή πόλη, για την οποία έχει καταδικαστεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
1'
48 - 31
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;