Oικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου σε Πέτρο Κουσουλό: «Είσαι παλιάνθρωπος»
Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (10/11) έξω από τα δικαστήρια, όπου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (10/11) έξω από τα δικαστήρια, όπου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Πέτρος Κουσουλός δέχθηκε λεκτική επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης παραβρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Πέτρος Κουσουλός δέχθηκε επίθεση από την οικογένεια της 35χρονης, διατηρώντας ωστόσο ο ίδιος την ψυχραιμία του παρά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που άκουσε.

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να λάμψει η αλήθεια. Με αυτή τη στάση σας δείχνετε πόσο πολύ θέλετε να λάμψει η αλήθεια. Εγώ κάνω τη δουλειά μου», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Λίγο αργότερα ο Πέτρος Κουσουλός συνέχισε τις δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Οποιοσδήποτε θέλει να λάμψει η αλήθεια, δεν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για στοχοποίηση σε βάρος μου εδώ και καιρό. Αν νομίζουν ορισμένοι ότι θα καμφθώ, πλανώνται πλάνην οικτράν. Θέλω να πω κάτι δημόσια: οτιδήποτε συμβεί σε εμένα, τους συνεργάτες μου ή μέλη της οικογένειάς μου, υπεύθυνοι θα είναι οι άνθρωποι που καταγράψατε μέσω της κάμερας».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
47 - 30
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;