Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την απεργία των ηθοποιών να έληξε (επιτέλους!) στο Hollywood, τα μεγάλα στούντιο ξεκινούν ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις επερχόμενες ταινίες και σειρές τους. Μπορεί η απεργία να πήγε τον προγραμματισμό αρκετά πίσω, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα στούντιο δεν έχουν στις βιβλιοθήκες τους αρκετά project έτοιμα να τα κυκλοφορήσουν είτε σε streaming είτε στη μεγάλη οθόνη.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Inside Out 2

Μία από τις καλύτερες ταινίες της Pixar, η οποία αφορούσε τα συναισθήματα, επανέρχεται με ένα σίκουελ. Αυτή τη φορά το άγχος κάνει την εμφάνισή του.

Ghostbusters: Frozen Empire

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η τελευταία ταινία με το ολοκαίνουριο καστ, η Sony Pictures φέρνει ακόμα μία περιπέτεια στο αγαπημένο franchise. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024.

Mean Girls

Η κλασσική, πλέον, teen comedy ταινία επιστρέφει στους Κινηματογράφους των Γενάρη με τη μορφή μιούζικαλ!

Σειρές

Avatar: The Last Airbender

Η πολυαγαπημένη σειρά animation αποκτάει ακόμα μία live-action μεταφορά μέσα από το Netflix. Το πρώτο τρέιλερ είναι αρκετά εντυπωσιακό και πιστό στο πρωτότυπο. Μένει να δούμε…

Masters of the Air

Τον Γενάρη έρχεται στο Apple TV+ μία μίνι σειρά με παραγωγούς τους Steven Spielberg και τον Tom Hanks. Η σειρά αποτελεί ακόμα μία σειρά των δύο παραγωγών για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μετά τα “Band of Brothers” και “The Pacific”.

Arcane Season 2

Το Netflix ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν της animation σειράς που βασίζεται στο “League of Legends” βρίσκεται σε παραγωγή και θα φτάσει στις οθόνες μας νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;