Τρεις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πέρα από τον άστατο καιρό, το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με προτάσεις για νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου. Από τη νέα άνιση περιπέτεια του MCU, την επιστροφή ακόμα ενός auteur του David Fincher, μέχρι νέους κύκλους σειρών που έχουμε λατρέψει.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

The Marvels

Το MCU ψάχνει να βρει τα πατήματά του σε μία άνιση περιπέτεια με πρωταγωνίστρια την Captain Marvel. Μία fun περιπέτεια που φαίνεται σαν ένα από τα επεισόδια μίας σειράς κινουμένων σχεδίων που λατρεύαμε να βλέπουμε το πρωί του Σαββάτου, χωρίς να κάνει το παραπάνω βήμα. Ωστόσο, αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του κινηματογραφικού franchise με δύο σκηνές που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το μέλλον. Ύστερα από ένα ατύχημα, η Captain Marvel συναντιέται στην ίδια διάσταση με την Ms. Marvel και την Captain Monica Rimbeau, με τις οποίες θα χρειαστεί σύντομα να συμμαχεί ώστε να προστατεύσουν το γαλαξία από μια πρωτοφανή μοχθηρή απειλή.

Στη Φωτιά

Το 1885, σε μια έπαυλη της κοιλάδας του Λίγηρα, η ταλαντούχα μαγείρισσα Οζενί δουλεύει για τον γκουρμέ Ντοντέν Μπουφάν επί δύο δεκαετίες. Η συνεργασία τους έχει εξελιχθεί σε τρυφερή ερωτική σχέση, αλλά εκείνη αρνείται τις επίμονες προτάσεις του για γάμο. Μέχρι που εκείνος αποφασίζει να της μαγειρέψει. Η πρόταση της Γαλλίας για Καλύτερη Διεθνή Ταινία στα Όσκαρ 2024 έρχεται με αξιώσεις από το Φεστιβάλ Καννών, όπου κέρδισε το βραβείο για τον Καλύτερο Σκηνοθέτη τον Tran Anh Hung. Μία πρόταση που αφορά όλους και όχι μόνο τους σινεφίλ.

The Killer

Ο David Fincher, μετά από ένα πέρασμα στις κινηματογραφικές αίθουσες, έρχεται στο Netflix με μία ωδή πάνω στο είδος της δράσης και του αστυνομικού θρίλερ. Τα διαφορετικά κεφάλαια ακολουθούν και διαφορετικά είδη και μας θυμίζουν γιατί ο Fincher θεωρείται ένας από τους σκηνοθέτες που λατρεύουμε να βλέπουμε. Ο Michael Fassbender επιστρέφει σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του. Ένας μοναχικός επαγγελματίας δολοφόνος αποτυγχάνει σε μια αποστολή του και διαπιστώνει ότι έχει μπει στο στόχαστρο «συναδέλφων» του. Αποφασίζει να εντοπίσει αυτόν που διέταξε την εξόντωσή του, εξαπολύοντας ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Σειρές

Loki Season 2

Η δεύτερη (και τελευταία από όσο καταλαβαίνουμε) σεζόν μίας από τις καλύτερες σειρές του MCU για το Disney+ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (10/11) με ένα εξαιρετικό επεισόδιο. Η σειρά ακολουθεί τα γεγονότα του πρώτου κύκλου και μας προετοιμάζει για το μέλλον του κινηματογραφικού franchisse.

For All Mankind Season 4

Η σειρά του Apple TV+ αναρωτιέται το τι θα γινόταν αν η παγκόσμια κούρσα του διαστήματος συνεχιζόταν. Η σειρά που έχουμε αγαπήσει και ξεχωρίσει επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο και μας χαρίζει ακόμα περισσότερες περιπέτειες και ιστορίες.

Culprits

Μια νέα συναρπαστική αστυνομική σειρά θρίλερ, 8 επεισοδίων, είναι διαθέσιμη στο Disney+. Η νέα σειρά ξεκινά από εκεί που οι περισσότερες αστυνομικές ιστορίες τελειώνουν. Μετά από ένα επικίνδυνο έγκλημα, οι δρόμοι μιας ομάδας επίλεκτων εγκληματιών χωρίζουν και ο καθένας προσπαθεί να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή. Όμως, το παρελθόν και το παρόν συγκρούονται, όταν τα μέλη της ομάδας μπαίνουν στο στόχαστρο ενός αδίστακτου δολοφόνου. Γιατί τους καταδιώκει; Ποιός κρύβεται πίσω από όλο αυτό το χάος; Θα μπορέσουν να βρουν ο ένας τον άλλον εγκαίρως, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους που αγαπούν;

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;