Netflix: Οι έξι ταινίες που βρίσκονται στις τάσεις
Οι ταινίες που trendάρουν σήμερα στο Netflix!

Το Netflix δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με το περιεχόμενο που επιλέγει να ανεβάσει, αφού μοιάζει ατελείωτο και γεμάτο… ποικιλία! Εκτός από τις σειρές, που το κοινό μπορεί να bingάρει ανιλεώς, η πλατφόρμα έχει και ταινίες που ξεχωρίζουν, με αποτέλεσμα αυτές να «σκαρφαλώνουν» στις τάσεις.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις ταινίες που trendάρουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό Netflix και ίσως κάπου εκεί να βρίσκεται και η επόμενη ταινία που θα δείτε αυτό το ΣουΚου!

6. NYAD

Υπόθεση: Η Νταϊάνα Νάιαντ στα 60 της αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.

5. War

Υπόθεση: Ένας πράκτορας του FBI αναζητά το μυστηριώδη εκτελεστή Ρογκ, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για την προ τριών ετών δολοφονία ενός συναδέλφου και φίλου του.

4. Step Up

Υπόθεση: Όσο ο ταραχοποιός και χορευτής του δρόμου Tyler Gage εκτελεί κοινωφελή εργασία σε ένα ιδιωτικό σχολείο με κύρος, ανακαλύπτει το ταλέντο του στον χορό, καθώς συναντάει και ερωτεύεται μία από τις μπαλαρίνες του σχολείου.


3. Sly

Υπόθεση: Η αγάπη του για τις ταινίες ξεκίνησε ως φυγή από τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Το αουτσάιντερ που έγινε θρύλος του Χόλιγουντ, Σιλβέστερ Σταλόνε, αφηγείται την ιστορία του.


2. Locked In

Υπόθεση: Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

1. Wingwomen

Υπόθεση: Έχοντας κουραστεί να ζει κυνηγημένη, μια επαγγελματίας κλέφτρα αποφασίζει να αποσυρθεί — αφού πρώτα κάνει μια τελευταία δουλειά με τη συνεργό της και μια νέα οδηγό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;