«Στα σύνορα»: Όσα θα δούμε απόψε - Ο Μελέτης διώχνει από το σπίτι τον Νικόλα
«Στα σύνορα»: Διπλό επεισόδιο απόψε στις 20:50 στο STAR

Με ακόμα ένα διπλό επεισόδιο έρχεται το βράδυ της Κυριακής (12/11) στις 20:50 μέσα από τη συχνότητα του Star η επιτυχημένη κωμική σειρά «Στα σύνορα».

Στα αποψινά επεισόδια, η Ελόνα ενημερώνει τον Ηρακλή ότι η εισαγωγή των ελαστικών από την Αλβανία ήταν παράνομη. Εκείνος θυμώνει και κατηγορεί την οικογένεια της Ιωάννας ότι τον εξαπάτησαν. Η Ιωάννα, όμως, δε δείχνει να συμμερίζεται την άποψή του και παρεξηγείται.

Ο Μελέτης διώχνει από το σπίτι τον Νικόλα και εκείνος, αναζητώντας κάπου να μείνει, καταλήγει στο σπίτι του πατέρα Αριστείδη. Ο Ντίνος πηγαίνει στη Γιαννούλα, για την παραλαβή του εμπορεύματος, αλλά η επιχείρηση καταλήγει σε φιάσκο. Την επόμενη ημέρα, καταφτάνει στο χωριό ένας αξιωματικός από τα κεντρικά γραφεία και ο Περικλής βρίσκει τον μπελά του.

Η Ολυμπία, η Καίτη και η Μπαρντάνα αναλαμβάνουν δράση για να δώσουν ένα μάθημα στον Ντίνο. Ο Αντώνης και ο Στέλιος ενημερώνουν την Γιαννούλα ότι στην αγορά κυκλοφορούν χάπια «ευτυχίας» και προσπαθούν να την πείσουν να τα εμπορευθούν και εκείνοι. Η Γιαννούλα τούς βάζει να τα δοκιμάσουν πρώτα οι ίδιοι, για να διαπιστώσει την αποτελεσματικότητά τους. Ο Ηρακλής έρχεται αντιμέτωπος με μία πρόταση, που δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί…

Ο Ηρακλής δέχεται να αναλάβει τη θέση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος των Αχουρίων, με αποτέλεσμα ο Περικλής να μείνει εκτός δράσης. Ο Βαγγέλης προτείνει στον Έντι να φλερτάρει την Ιωάννα, ώστε στο μέλλον να επιδιώξει να την παντρευτεί. Μ’ αυτόν τον τρόπο, φιλοδοξεί να κληρονομήσει μελλοντικά η οικογένειά του την επιχείρηση του λαθρεμπορίου.

Ο Στέλιος και ο Αντώνης δοκιμάζουν τα περίφημα «χάπια της ευτυχίας», όπως τούς έχει ζητήσει η Γιαννούλα και βιώνουν μια ανεξήγητη ευφορία. Στο μεταξύ, οι νέοι του χωριού ετοιμάζουν ένα πάρτι- έκπληξη για να γιορτάσουν την επιστροφή της Ιωάννας. Τίποτα, όμως, δεν πηγαίνει όπως το είχαν σχεδιάσει.

Η έκπληξη χαλάει από την αρχή, ενώ μία απρόσμενη αστυνομική έφοδος στο μαγαζί του Στέφανου περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα! Είναι ο Ηρακλής, ο οποίος έρχεται για να κάνει έλεγχο και καταλήγει στην απόφαση να βάλει λουκέτο στην καφετέρια.

Όμως, λίγο αργότερα, μια παρεξήγηση τον φέρνει σε αντιπαράθεση με την Ιωάννα, με απρόσμενη κατάληξη…

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;