Ρις Γουίδερσπουν: Έχει σχέση με τον Κέβιν Κόστνερ; - Tι απαντά η ίδια
Η φήμη αυτή, περί σχέσης των δύο βραβευμένων με Όσκαρ ηθοποιών, κυκλοφόρησε στα social media, αλλά αποτέλεσε αντικείμενο και κάποιων δημοσιευμάτων.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες, αλλά η Ρις Γουίδερσπουν το διαψεύδε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γνωστής ηθοποιού δεν είναι ζευγάρι με τον Κέβιν Κόστνερ.

Η φήμη αυτή, περί σχέσης των δύο βραβευμένων με Όσκαρ ηθοποιών, κυκλοφόρησε στα social media, αλλά αποτέλεσε αντικείμενο και κάποιων δημοσιευμάτων. Όμως, εκπρόσωπος της Ρις Γουίδερσπουν το διέψευσε.

«Αυτή η ιστορία είναι απολύτως κατασκευασμένη και δεν είναι αληθής», τόνισε εκπρόσωπος της ηθοποιού, μιλώντας το People.

 

Τους τελευταίους μήνες- μετά το διαζύγιό της- η Ρις Γουίδερσπουν έχει διαψεύσει και άλλες φήμες περί σχέσεων. Τον Απρίλιο οι εκπρόσωποι τόσο της ίδιας όσο και του Τομ Μπρέιντι διέψευσαν ότι έχουν σχέση. Μάλιστα, πηγή ανέφερε τότε ότι οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τζιμ Τοθ ανακοίνωσαν στις 24 Μαρτίου ότι αποφάσισαν να χωρίσουν. Έξι ημέρες αργότερα κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και τον Αύγουστο κατέληξαν σε διακανονισμό. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Τενεσί, που σήμερα είναι 11 ετών. Η Ρις Γουίδερσπουν έχει άλλα δύο παιδιά, την 24χρονη Άβα και τον 20χρονο Ντίκον, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Ράιαν Φίλιπ.

Πρόσφατα διαζευγμένος είναι και ο Κέβιν Κόστνερ. Έπειτα από 19 χρόνια γάμου, η πρώην- πλέον- σύζυγός του, Κριστίν, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Μάιο. Έπειτα από μήνες δικαστικής διαμάχης, το πρώην ζευγάρι- που μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, 13, 14 και 16 ετών- κατέληξαν σε διακανονισμό τον Σεπτέμβριο.

Με πληροφορίες από Page Six

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;