Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για Τρίσταν Τόμπσον: Ποτέ δεν συνδεθήκαμε πραγματικά
O μπασκετμπολίστας δεν έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Κλόε Καρντάσιαν, πράγμα που η αδερφή της δεν συγχωρεί τόσο εύκολα

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθεια που νιώθει πλέον, για τον πρώην της αδερφής της, Τρίσταν Τόμπσον.

Υπενθυμίζεται πως ο μπασκετμπολίστας όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Κλόε Καρντάσιαν, αφού φέρεται να την έχει απατήσει πάρα πολλές φορές.

Η συμπεριφορά αυτή φαίνται πως δεν θα συγχωρεθεί τόσο απλά από την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians», ανέφερε πως δεν θα προσπαθήσει να φτιάξει τη σχέση της μαζί του.

«Σε αυτή την οικογένεια, αν κάνεις κάτι σε κάποιον από εμάς, επηρεάζει τους πάντες», ακούγεται να λέει αρχικά, η Κλόε Καρντάσιαν στον Τρίσταν Τόμπσον.

Εκείνος της απαντά: «Είμαι έτοιμος να λουστώ τα λάθη που έκανα». Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εκείνον, την Κόρτνεϊ και την Κάιλι.

«Ο Τρίσταν έρχεται δίπλα μου και νιώθω μια νευρικότητα», είπε η Κάιλι Τζένερ, ενώ πρόσθεσε μιλώντας στην Κόρτνεϊ: «Ο καθένας επηρεάστηκε διαφορετικά, αλλά νομίζω ότι περισσότερο επηρεάστηκες εσύ».

Η Κόρτνεϊ απάντησε: «Ο Τρίσταν κι εγώ ποτέ δεν συνδεθήκαμε πραγματικά και απλά δεν με νοιάζει να το αλλάξω αυτό». Στη συνέχεια, ρώτησε τον Τρίσταν πώς νιώθει μετά την απιστία του. «Αηδιασμένος», είπε, με την Κόρτνεϊ να τον ξαναρωτά: «Τότε λοιπόν, γιατί το έκανες ξανά;».

Στη συνέχεια, η τηλεπερσόνα πρόσθεσε: «Υπάρχουν φορές που με στενοχωρεί τόσο που δεν μπορώ να είμαι καν κοντά του κι υπάρχουν φορές, που απλά το αφήνω να περάσει, γιατί θέλουμε αρμονία και ξέρετε, είναι ο πατέρας της ανιψιάς και του ανιψιού μου».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;