Ιρίνα Σάικ: «Στην εφηβεία μου απέρριπτα τελείως τη θηλυκότητά μου»
«Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα. Θυμάμαι τους καβγάδες με τη μητέρα μου, που ήθελε να με ντύνει με λουλουδάτα φορέματα»

Η Ιρίνα Σάικ μπορεί να θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στον χώρο της σόουμπιζ, όμως η ίδια για χρόνια δεν ένιωθε καλά με την εμφάνισή της.

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Elle κι ανέφερε πως «από μικρή ένιωθε ότι γεννήθηκε σε λάθος σώμα».

Αναλογιζόμενη τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή, όταν η Ιρίνα Σάικ ήταν μόλις 14 ετών, δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου πάντα ήθελε να κάνει αγόρι. Μας αγαπούσε, αλλά όταν πέθανε, ένιωσα ότι έπρεπε εγώ να φροντίσω την οικογένεια. Σε όλη μου την εφηβεία απέρριπτα τελείως τη θηλυκότητά μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα. Θυμάμαι τους καβγάδες με τη μητέρα μου, που ήθελε να με ντύνει με λουλουδάτα φορέματα. Εγώ ήθελα σκούρα χρώματα και φαρδιές γραμμές στα ρούχα. Δεν ήταν ότι ήθελα να γίνω αγόρι, αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω στο σώμα μου».

 

Σημείωσε επίσης, ότι ένιωθε εντελώς αντίθετη με την αδερφή της, η οποία πάντοτε αγαπούσε τα ωραία μαλλιά και το μακιγιάζ και αναφέρει πως η ίδια συχνά έσφιγγε τα χείλη της, ελπίζοντας να μικρύνουν.

Όταν στη συνέχεια, στα 20 της χρόνια άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ, εξήγησε ποια ήταν τα σχόλια των ατζέντηδών της. «Είχα μάνατζερ που μου είπαν “πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου, να χάσεις 20 κιλά και να γίνεις ξανθιά. Κι είπα “ξεκάθαρα όχι”», αποκαλύπτει.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;