Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με τις συζητήσεις για τον τερματισμό της απεργίας των ηθοποιών του Hollywood να δείχνουν σημάδια προόδου, τα μεγάλα στούντιο συνεχίζουν να προωθούν τις επερχόμενες ταινίες και σειρές τους. Η εβδομάδα αυτή μας χάρισε αρκετά τρέιλερ που ξεχωρίσουν.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

The Kingdom Of The Planet Of The Apes

Ακόμα ένα κεφάλαιο στο franchise του “Πλανήτη των Πιθήκων”. Η νέα ταινία με σκηνοθέτη τον Wes Ball -γνωστό από τις ταινίες “Maze Runner”- μας μεταφέρει μερικά χρόνια μετά την εξέγερση των Πιθήκων με έναν νέο χαρακτήρα να προσπαθεί να ανατρέψει έναν νέο τύραννο.

The Fall Guy

Ο Ryan Gosling φαίνεται να ακολουθεί την τεράστια επιτυχία της “Barbie” με μία ταινία από τα… παλιά. Συνεργάζεται με τον David Leitch σε μία εκρηκτική περιπέτεια η οποία θα έρθει τον Μάρτιο του 2024 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

David Holmes: The Boy Who Lived

Ο Daniel Radcliffe φέρνει στην επιφάνεια την ιστορία του κασκαντέρ του στις ταινίες “Harry Potter”, David Holmes, μέσα από τη νέα ταινία του HBO. Ο κασκαντέρ έμεινε παράλυτος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Οι Κλήροι του Θανάτου”.

The Boy and the Heron

Ο Χαγιάο Μιγιαζάκι και το Studio Ghibli μας φέρουν ακόμα μία πολυαναμενόμενη ταινία. Το νέο τρέιλερ εξερευνά έναν κόσμο ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο και περιμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει ο μεγάλος auteur των ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Σειρές

Marvel’s Echo

Μετά τα γεγονότα του “Hawkeye”, η νέα μίνι σειρά του MCU ακολουθεί την Echo της Alaqua Cox καθώς γυρνάει στο σπίτι της στην Οκλαχόμα. Εκεί θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν της, να αγκαλιάσει της ρίζες της ως ιθαγενής καθώς και την οικογένεια και την κοινότητα στην οποία ανήκει.

Shogun

Βρισκόμαστε στην Ιαπωνία το 1600. Ο Λόρδος, Γιοσιί Τορανάγκα, πρέπει να πολεμήσει τους εχθρούς του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων. Η νέα σειρά του FX θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και το πρώτο τρέιλερ μας έχει κάνει να ανυπομονούμε.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;