Όσα θα δούμε το Νοέμβριο στο Netflix
Ο Νοέμβριος είναι εδώ και το Netflix ετοιμάζεται να «γεμίσει» με νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα.

Σήμερα είναι Τετάρτη και μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση ακόμη μιας εβδομάδας, αλλά παράλληλα βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου μήνα: του Νοέμβρη. Φυσικά, ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του πολλές, καλές και νέες σειρές (ή νέες σεζόν), ταινίες και ντοκιμαντέρ στο Netflixγια να τη «βγάλεις καθαρή» με Netflix and Chill όσο ο καιρός κρυώνει.

Πάμε να δούμε τι… θα δούμε το Νοέμβριο στο Netflix;

Οι ταινίες που θα δούμε το Νοέμβριο στο Netflix

Nuovo Olimpo

Υπόθεση:  Στη Ρώμη της δεκαετίας του ’70, η τυχαία συνάντηση του Ενέα και του Πιέτρο σε έναν κινηματογράφο εξελίσσεται σε ένα υπέροχο ειδύλλιο, μέχρι να τους χωρίσει το πεπρωμένο.

Έρχεται την 1η Νοεμβρίου.

Locked In

Υπόθεση:  Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

Έρχεται την 1η Νοεμβρίου.

Uncharted

Υπόθεση: Βασισμένο σε μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες σε πωλήσεις σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, το «Uncharted» εξιστορεί την πρώτη περιπέτεια του Nathan Drake παρέα με τον αντίπαλο που μετατράπηκε σε φίλο και συνέταιρο, Sullivan. Με πρωταγωνιστή τον Tom Holland ως Nathan Drake και τον Mark Wahlberg ως τον εύστροφο και σοφό Sully, το «Uncharted» ξετυλίγει το πώς ο Nathan Drake γίνεται κυνηγός θησαυρών, ξετυλίγοντας ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια σε μία επική περιπέτεια δράσης.

Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου.

The Killer

Υπόθεση:  Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον ίδιο– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου.

Best. Christmas. Ever!

Υπόθεση:  Όταν η μοίρα φέρνει τις οικογένειές τους μαζί για τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ θέλει να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης Τζάκι παραείναι καλή για να είναι αληθινή.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.


Έρωτας στα Βαθιά

Υπόθεση:  Έρωτας, μυστήριο και χάος απλώνονται σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος, όταν ένας μπάτλερ και μια επιβάτισσα προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.

Nothing to See Here

Υπόθεση:  Ένας επίδοξος τυφλός κωμικός κυνηγά τα όνειρά του. Μαζί με τον κολλητό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, θα τα βάλουν με τον κόσμο αψηφώντας όλα τα εμπόδια.

Έρχεται στις 17 Νοεμβρίου.

Rustin

Υπόθεση: Η ταινία «Rustin» επικεντρώνεται στη ζωή του Bayard Rustin, του ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην ταινία θα δούμε την περίοδο της ζωής του κατά την οποία ήρθε αντιμέτωπος με τον ρατσισμό και την ομοφοβία προσπαθώντας να βοηθήσει στην αλλαγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βοηθώντας τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη διοργάνωση της θρυλικής Πορείας Της Ουάσινγκτον το 1963.

Έρχεται στις 17 Νοεμβρίου.

Δεν Περιμένω να με Πιστέψει Κανείς

Υπόθεση: Η καριέρα —και ολόκληρη η ζωή— ενός συγγραφέα ξαφνικά βγαίνει εκτός σεναρίου όταν πέφτει θύμα επικίνδυνων κακοποιών λίγο προτού μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Έρχεται στις 24 Νοεμβρίου.

Οι σειρές που θα δούμε το Νοέμβριο στο Netflix

Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε

Υπόθεση: Τις τελευταίες ημέρες του Β’ ΠΠ, οι δρόμοι μιας τυφλής Γαλλίδας και ενός Γερμανού στρατιώτη συγκρούονται. Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Άντονυ Ντορ.

Έρχεται στις 2 Νοεμβρίου.

Cigarette Girl

Υπόθεση: Μια ταλαντούχα γυναίκα ξεκινά ένα ταξίδι αγάπης και αυτογνωσίας ενώ αψηφά το κατεστημένο της βιομηχανίας παρασκευής αρωματικών τσιγάρων στην Ινδονησία του ’60.

Έρχεται στις 2 Νοεμβρίου.

Ferry: The Series

Υπόθεση:  Απεγνωσμένος για χρήματα, ο Φέρι Μπάουμαν βλέπει μια μοναδική ευκαιρία μετά από μια σύλληψη που δημιουργεί μια κενή θέση ανάμεσα στους κορυφαίους ντίλερ της Μπραμπάντ.

Έρχεται στις 3 Νοεμβρίου.

The Tailor (Σεζόν 3)

Υπόθεση: Στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς τουρκικής σειράς του Netflix τα συναισθήμαυ του Πεγιάμι για την Εσβέτ δυναμώνουν αναγκάζοντάς τον να κάνει μία δύσκολη επιλογή. Τι θα διαλέξει ανάμεσα στον έρωτα και την μακροχρόνια φιλία του με τον Ντιμίτρι;

Έρχεται στις 3 Νοεμβρίου.

Αυτή τη Στιγμή

Υπόθεση:  Αυτή η ανθολογία που διαδραματίζεται στη διάρκεια της πανδημίας ακολουθεί 10 μοναδικές ερωτικές ιστορίες πάθους και πόνου.

Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου.

The Crown (Σεζόν 6, Μέρος 1)

Υπόθεση: Το πρώτο μέρος της έκτης σεζόν του «The Crown» θα επικεντρωθεί στους τελευταίους μήνες της ζωής της Νταϊάνα.

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου.

Holy Family (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Μια οικογένεια μ’ ένα σοκαριστικό μυστικό κάνει νέα αρχή στη Μαδρίτη, όπου νέες σχέσεις περιπλέκουν τα σχέδιά της και το παρελθόν αρχίζει να της δημιουργεί προβλήματα.

Έρχεται στις 17 Νοεμβρίου.

Μια Σχεδόν Κανονική Οικογένεια

Υπόθεση: Ο κόσμος μιας τάχα τέλειας οικογένειας καταρρέει, όταν ένας σοκαριστικός φόνος αποδεικνύει ότι τα μέλη της θα κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις για να σώσουν το ένα το άλλο.

Έρχεται στις 24 Νοεμβρίου.

Virgin River

Υπόθεση:  Η Μελ προσαρμόζεται σε νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να επεκτείνει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές, καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.

Έρχεται στις 30 Νοεμβρίου.

Τα ντοκιμαντέρ & τα ριάλιτι που θα δούμε το Νοέμβριο στο Netflix

Τα μυστήρια της Πίστης

Υπόθεση:  Ιεροί θησαυροί, που υποτίθεται κρύβουν θαυματουργές δυνάμεις, παραμένουν καλά κρυμμένοι. Ανακαλύψτε την ιστορία –και το μυστήριο– αυτών των καθολικών κειμηλίων.

Έρχεται την 1η Νοεμβρίου.

Twin Flames: Το Κυνήγι της Αιώνιας Αγάπης

Υπόθεση: Ένα ζευγάρι έφτιαξε ένα κέντρο για να βρίσκουν οι άνθρωποι την αληθινή αγάπη. Τώρα, πρώην πιστοί μιλούν για τις δυσάρεστες πρακτικές που βίωσαν σε μια σειρά ντοκιμαντέρ.

Έρχεται στις 8 Νοεμβρίου.

Ρόμπι Γουίλιαμς

Υπόθεση: Μετά από 25 χρόνια μιας εκπληκτικής σόλο καριέρας, ο Ρόμπι αναπολεί τον νεότερο εαυτό του και σκέφτεται τη ζωή που πέρασε στο προσκήνιο.

Έρχεται στις 8 Νοεμβρίου.

Stamped from The Beginning

Υπόθεση: Μέσα από πρωτοποριακά κινούμενα σχέδια και παρατηρήσεις ειδικών, αυτό το ντοκιμαντέρ βασίζεται στο βραβευμένο μπεστ σέλερ κι εξερευνά τον ρατσισμό στην Αμερική.

Έρχεται στις 15 Νοεμβρίου.

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία

Υπόθεση: Στον κόσμο του Παιχνιδιού του Καλαμαριού, οι ικανότητες κι ο χαρακτήρας 456 παικτών υποβάλλονται στην απόλυτη δοκιμασία για ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έρχεται στις 22 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;