Πέντε ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με επιλογές από νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις τόσο στις σκοτεινές αίθουσες, όσο και από την άνεση του καναπέ σου. Από μία πολυαναμενόμενη ταινία τρόμου, μία ταινία για όλη την οικογένεια, μέχρι νέους κύκλους από πολυαγαπημένες σειρές.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Talk To Me

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Danny και Michael Philippou αποτελεί μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες της χρονιάς. Η ταινία είναι must-watch τόσο για τους φίλους του τρόμου, όσο και για τους σινεφίλ καθώς καταφέρνει να ανανεώσει αποτελεσματικά το είδος και να μας προσφέρει κάτι φρέσκο. Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να επικοινωνεί με τα πνεύματα νεκρών, χρησιμοποιώντας ένα ταριχευμένο χέρι, αποφασίζει να παίξει ξανά και ξανά το επικίνδυνο παιχνίδι. Μέχρι που ένας από αυτούς παραβιάζει τον κανόνα των 90 δευτερολέπτων και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

How To Have Sex

Η βραβευμένη στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα” στο Φεστιβάλ των Καννών και στις Νύχτες Πρεμιέρας ταινία της Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ είναι ένα αφοπλιστικό ντεμπούτο πάνω στην ερωτική συναίνεση, τη σεξουαλική απελευθέρωση και στην ενηλικίωση. Μία ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις σε μία εβδομάδα γεμάτη με καλές ταινίες. Αμέσως μετά τις εισαγωγικές εξετάσεις τους, τρεις φίλες ταξιδεύουν για διακοπές στα Μάλια, όπου εκτός από τα πάρτι πρόκειται να βιώσουν και μια απότομη ενηλικίωση.

Fingernails

Μετά το εξαιρετικό “Μήλα”, ο Χρήστος Νίκου κάνει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του με μία ταινία για τη δύναμη της αγάπης με δώσεις μαύρου χιούμορ. Ο Νίκου καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα εκλεκτικό καστ ηθοποιών με την Jessie Buckley, τον Riz Ahmed και τον Jeremy Allen White, του εξαιρετικού “The Bear”. Σε έναν κόσμο όπου ο έρωτας μπορεί να αποδειχθεί μέσω επιστημονικής εξέτασης, μια θετική στην αγάπη γυναίκα αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για την εγκυρότητα του τεστ, όταν αποκτά συναισθήματα για ένα συνάδελφό της.

Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα

Η τρίτη ταινία του franchise που έχει καταφέρει να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει για μία ακόμα περιπέτεια και πολύ τραγούδι. Κάποτε μέλος του πετυχημένου, αλλά διαλυμένου πλέον boyband BroZone, ο Κλωνάρης έχει να δει πολλά χρόνια τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια του. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ένα απ’ αυτά έχει απαχθεί από τους μοχθηρούς ποπ σταρ Βέλβετ και Βενίρ, ξεκινάει μαζί με την Πόπη την αναζήτηση της υπόλοιπης οικογένειάς του για να σώσουν όλοι μαζί τον αιχμάλωτο αδελφό τους. Η νέα ταινία της σειράς έρχεται και με ένα νέο τραγούδι από του N’Sync.

Quiz Lady

Η Jessica Yu μας χαρίζει μία κωμωδία με τις Awkwafina και Sandra Oh στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία είναι διαθέσιμη μέσα από το Disney+ και ακολουθεί την Άννα, μία γυναίκα με εμμονή στα τηλεπαιχνίδια και την εν διαστάσει αδερφή της. Οι δύο τους συνεργάζονται για να βοηθήσουν στην κάλυψη των χρεών της μητέρας τους στον τζόγο.

Σειρές

All The Light We Cannot See

Το Netflix μας φέρνει μία μίνι σειρά η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο με Pulitzer βιβλίο. Η σειρά ακολουθεί μία τυφλή νεαρή Γαλλίδα η οποία κρύβεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και δημιουργεί μία ξεχωριστή και περίεργη σχέση με έναν Γερμανό στρατιώτη. Μία διαφορετική ιστορία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τα όσα μας ενώνουν, που τελικά είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Gen V

Το πρώτο spin-off της επιτυχημένης σειράς του Prime Video “The Boys” ολοκληρώθηκε μετά από οκτώ επεισόδια. Η σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για έναν δεύτερο κύκλο, ενώ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε αυτή θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επερχόμενη σεζόν του “The Boys”. Οπότε αποτελεί ένα must-watch για τους φανς του κόσμου αυτού.

Invincible Season 2

Επιτέλους έφθασε στις οθόνες μας η δεύτερη σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman. Η δεύτερη σεζόν της σειράς του Prime Video θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα ακολουθήσει τον Mark ο οποίος περνάει μία κρίση ταυτότητας μετά την μάχη του με τον Omni-Man. Στη νέα σεζόν θα γνωρίσουμε ακόμα περισσότερους χαρακτήρες των κόμικς.

Blue Eye Samurai

Το anime έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του στον Δυτικό κόσμο και, έτσι, το Netflix μας φέρνει μία πρωτότυπη σειρά οκτώ επεισοδίων εμπνευσμένη από την Ιαπωνική κουλτούρα. Οι Amber Noizumi και Michael Green μας φέρνουν έναν σαμουράι, ο οποίος είναι άσσος με το σπαθί του, που ψάχνει τη λύτρωση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;