Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας
Είναι η εποχή που ο πίθηκος γίνεται πια το κυρίαρχο είδος και ο άνθρωπος ζει στη σκιά.

Μία από τις ταινίες που όλοι περιμένουν εναγωνίως θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024. Πρόκειται για το νέο φιλμ o «Ο Πλανήτης των Πιθήκων».

Το «Kingdom of the Planet of the Apes», όπως είναι και ο τίτλος του φιλμ, προδιαθέτει το κοινό για το τι θα δει με το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Είναι η εποχή που ο πίθηκος γίνεται πια το κυρίαρχο είδος και ο άνθρωπος ζει στη σκιά.

Στην ταινία «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague, Peter Macon και Sara Wiseman. Τη σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Wes Ball του The Maze Runner, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Patrick Aison, Josh Friedman, Rick Jaffa και Amanda Silver.

Αποτελεί την αρχή ενός εντελώς νέου μέρους του έπος του Planet of the Apes, το οποίο ξεκινά πολλά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του War for the Planet of the Apes”. Αυτά είχε δηλώσει παλιότερα η εταιρία παραγωγής.

Η νέα ταινία του επικού franchise διαδραματίζεται πολλές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Caesar, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά, ενώ οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί στο να ζουν στη σκιά.

«Ο Πλανήτης των Πιθήκων» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;