Matthew Perry: Οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του
Πηγές που επικαλείται το TMZ μιλάνε για τις συνθήκες του θανάτου του Matthew Perry, του τηλεοπτικού "Chandler".

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν τον θάνατο του Matthew Perry, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση.

Ο τηλεοπτικός Chandler εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του, μέσα στο τζακούζι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις πως ο 54χρονος ηθοποιός πνίγηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που δίνει στη δημοσιότητα το TMZ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγες ώρες νωρίτερα, ο Matthew Perry είχε παίξει για δύο ώρες pickleball. Ύστερα, έστειλε έναν βοηθό του για να κάνει μια δουλειά. Όταν ο βοηθός του επέστρεψε στο σπίτι, περίπου μετά από δύο ώρες, βρήκε τον γνωστό ηθοποιό χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε ασθενοφόρο.

Πηγές που επικαλείται το TMZ αναφέρουν πως οι διασώστες που έφτασαν εκεί έλαβαν κλήση για καρδιακή ανακοπή. Άτομα από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου ανέφεραν στο Μέσο ότι φαίνεται πως ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή από πνιγμό.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι έχει συμβεί και οδήγησε στον θάνατο του ηθοποιού. Πρέπει να σημειωθεί πως στο σημείο δεν εντοπίστηκαν ουσίες. Παράλληλα, οι αρχές δεν πιστεύουν ότι ο θάνατος του ηθοποιού, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από τα «Φιλαράκια», είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;