Θλίψη για τον Matthew Perry - Νεκρός βρέθηκε ο “Chandler” από τα Φιλαράκια
Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Φιλαράκια», ο Matthew Perry.

Ο Matthew Perry, γνωστός για τον ρόλο του ως Chandler Bing στο “Friends”, πέθανε σε ηλικία 54 ετών. Η αιτία του θανάτου φαίνεται να είναι πνιγμός, αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής αιτία. Η τραγική είδηση του θανάτου του σόκαρε οπαδούς και συναδέλφους σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να αποτίουν φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό για την κωμική του ιδιοφυΐα και το ταλέντο του.

 

Ποιος ήταν ο Matthew Perry

Ο Matthew Perry ήταν ένας Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του ως Chandler Bing στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Friends”. Γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1969 στο Williamstown, Massachusetts. Μεγάλωσε στο Ottawa, στον Καναδά, και μετακόμισε στο Los Angeles στην εφηβεία του για να κυνηγήσει την καριέρα του στην υποκριτική.

Ο Perry άρχισε να αποκτά φήμη τη δεκαετία του ’90, όταν ανέλαβε το ρόλο του Chandler Bing στη σειρά “Friends”. Η σειρά έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα κωμικά σόου της τηλεόρασης, και ο Perry κέρδισε πολλά βραβεία για την ερμηνεία του.

Παρά την επιτυχία του στην υποκριτική, ο Perry αντιμετώπισε προβλήματα με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Πέρασε μέσα από πολλές περιόδους αποτοξίνωσης και προσπάθησε να βοηθήσει άλλους που αντιμετώπιζαν παρόμοιες προκλήσεις.

Ο Matthew Perry πέθανε στην ηλικία των 54 ετών. Η ακριβής αιτία του θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, αλλά φαίνεται ότι πνίγηκε. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους θαυμαστές και τους συνεργάτες του σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να αποτίουν φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό για το κωμικό του ταλέντο και την ικανότητά του.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;