Matthew Perry: «Δεν έχω δει τα
Ο Matthew Perry αποκάλυψε πως δεν μπορεί αν δει τα «Φιλαράκια» γιατί του θυμίζουν τον εθισμό και τη μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο Matthew Perry, για ακόμα μία φορά, έκανε μία εξομολογητική κουβέντα για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην άκρως επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς.

Ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα Τσάντλερ Μπινγκ στους δέκα κύκλους της σειράς, αποκάλυψε πως δεν αντέχει να βλέπει τις επαναλήψεις της σειράς στην τηλεόραση, καθώς του θυμίζουν την εξάρτησή του, αλλά και την μάχη που έδινε με τις ουσίες. Όπως αποκάλυψε ο Matthew Perry:

«Δεν έχω δει τη σειρά, γιατί εκείνη την εποχή έπινα, έπαιρνα οπιούχες ουσίες, έκαναν κοκαΐνη. Το καταλαβαίνω από την εμφάνισή μου από σεζόν σε σεζόν. Για αυτό δεν θέλω να βλέπω τη σειρά, επειδή εγώ βλέπω αυτά τα πράγματa.

Έπαιρνα 55 Vicodin την ημέρα, ζύγιζα 58 κιλά, ήμουν στα «Φιλαράκια» που τα παρακολουθούσαν 30 εκατομμύρια άνθρωποι. Και για αυτό δεν μπορώ να δω το σόου, επειδή ήμουν βάναυσα αδύνατος.

Επειδή έτρεφα πολύ σεβασμό για τους πέντε ανθρώπους με τους οποίους δούλευα, δεν ήμουν ποτέ φτιαγμένος στα γυρίσματα. Aυτό που με κάνει να κλαίω είναι ότι δεν είναι δίκαιο που αντιμετώπιζα αυτή την ασθένεια»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Ο Matthew Perry παραδέχθηκε πως πήγαινε «εξαιρετικά μεθυσμένος» στα γυρίσματα και έτρεμε τόσο πολύ που αναγκαζόταν να κρύψει τα τρεμάμενα χέρια του από την κάμερα.

Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2004, μετά από 10 χρόνια επιτυχίας. Οι πρωταγωνιστές αποχαιρέτησαν το κοινό, αλλά και ο ένας τον άλλον.

Στα απομνημονεύματά του, ο Perry αποκάλυψε πως ενώ όλοι «έκλαιγαν» στο φινάλε, εκείνος ήταν «μουδιασμένος» και δεν ένιωθε τίποτα. Όπως γράφει ο ίδιος, δεν μπορούσε να καταλάβει αν το μούδιασμα οφειλόταν στο βαρύ κοκτέιλ φαρμάκων που έπαιρνε ή στο ότι ήταν:

«Γενικά νεκρός μέσα του» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Ο γνωστός ηθοποιός ελπίζει πως μία μέρα να «θεραπευτεί» ψυχικά σε τέτοιο βαθμό, που να είναι σε θέσει να ξαναδεί τη σειρά που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως.

Δες όλη τη συζήτηση εδώ!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;