Φιλαράκια: Ποια θρυλική σκηνή γυρίστηκε εντελώς κατά λάθος;
Μία από τις πιο iconic στιγμές στα Φιλαράκια, μία σκηνή που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε, γυρίστηκε κατά λάθος.

Μία από τις πιο iconic στιγμές στα Φιλαράκια, μία σκηνή που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε, γυρίστηκε κατά λάθος!

Είναι κάπως να το μαθαίνεις αυτό χρόνια μετά αλλά σημασία έχει ότι τελικά ήταν γραφτό να συμβεί και να μας χαρίσει μία στιγμή που έγινε memory of a lifetime.

O λόγος για το επεισόδιο του γάμου του Ρος με την Έμιλι και τη σκηνή κατά τη διάρκεια της οποίας είπε κατά λάθος το όνομα της Ρέιτσελ. Αν σου πούμε ότι ήταν απλώς ένα blooper θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό; Προφανώς ναι, όπως και εμείς!

 

Την αποκάλυψη για τον εν λόγω στιγμιότυπο, έκανε πρόσφατα ένας από τους συγγραφείς της αγαπημένης σειράς, αναφέροντας πως αμέσως μόλις το συγγραφικό team άκουσε το λάθος του David Schwimmer εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο twist.

«Δεν ξέραμε πώς θα τελείωνε. Παλέψαμε πολύ, δε μπορούσαμε να το βρούμε», λέει στο clip που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ο συγγραφέας. Ήρθε όμως ένα γύρισμα, στο οποίο ο Ρος έπρεπε να πει «ταξί περιμένει από κάτω, Έμιλι» και αντί αυτού είπε «Ρέιτσελ». Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ήξεραν πως μόλις είχαν πάρει από το πουθενά όλο το σενάριο του επεισοδίου με τον γάμο του Ρος».

Kάπου εδώ να πούμε ένα “ευχαριστώ” στον David Schwimmer γιατί χωρίς αυτόν μάλλον δεν παρακολουθούσαμε πότε αυτή την iconic στιγμή!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0