Γρηγόρης Γκουντάρας για Fipster στο «Fame Story»: «Ποιος είναι ο κύριος και τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό;»
«Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και ποιος είναι που μπαίνει μέσα με ανακριτικό στυλάκι»

O Fipster βρέθηκε στο στόχαστρο των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την εμφάνισή του στο χθεσινό επεισόδιο του «Fame Story».

Ο YouTuber κάνει μάθημα στους διαγωνιζόμενους πάνω στο κομμάτι των social media. Ωστόσο, κατά την εμφάνισή του στο πλατό, ο Fipster δέχτηκε κάποιες αρνητικές ψήφους από τους συμμετέχοντες στο Fame Story.

Όπως φαίνεται, αυτό δεν του άρεσε, με αποτέλεσμα να μιλήσει προσβλητικά για τους παίκτες. «Βλέπω 9 κότες», είπε, με τον χαρακτηρισμό αυτόν να προκαλεί αντιδράσεις.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να στρέφεται εναντίον του.

 

 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και ποιος είναι που μπαίνει μέσα με ανακριτικό στυλάκι να του πουν τα παιδιά ποιοι τον ψήφισαν αρνητικά, ενώ έγινε μια κρυφή ψηφοφορία από τον Νίνο και όχι από τον ίδιο. Τι στυλάκι είναι αυτό; Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό; Πώς μπορείς και τα αποκαλείς κότες, τη στιγμή που τα παιδιά που είναι άμεσα εξαρτώμενα από σένα που είσαι καθηγητής τους;».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Είναι ανεπίτρεπτο. Ποιος είναι ο όποιος Φίλιππος, ακόμα και ο Φίλιππος της Γαλλίας που νομίζει ότι τον βάλαμε εκεί ως πρωταγωνιστή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας. Στο Fame Story πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά», δήλωσε σε έντονο ύφος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;