Υρώ Μανέ: «Μας κάνει εντύπωση που δεν γίνονται κωμωδίες»
Υρώ Μανέ: «Η μυθοπλασία φέτος στην ελληνική τηλεόραση είναι αυτό: μαυρίλα και καταχνιά με την έννοια των σεναρίων»

Την Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το τηλεοπτικό τους reunion μέσα από τη νέα σειρά του Star με τίτλο «Στα Σύνορα», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/10 στις 21:00, ενώ είπαν την άποψή τους για τη συντριπτική υπεροχή του δράματος έναντι της κωμωδίας στη μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια.

«Κι εμάς μας κάνει εντύπωση που δεν γίνονται κωμωδίες, γιατί λαμβάνουμε μηνύματα από τον κόσμο. Μας στέλνουν: θέλουμε επιτέλους μια κωμωδία να γελάσει λίγο το χειλάκι μας, έχουμε τρελαθεί με τα δράματα και τις αρρώστιες», είπε χαρακτηριστικά η Υρώ Μανέ.

«Η μυθοπλασία φέτος στην ελληνική τηλεόραση είναι αυτό: μαυρίλα και καταχνιά με την έννοια των σεναρίων. Το έχω παρακολουθήσει», πρόσθεσε.

«Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με τη φύση της τηλεόρασης και το πώς δουλεύει με τα νούμερα. Η τηλεόραση αντιδρά λίγο αυτιστικά. Πετυχαίνει ένα show; Θα κάνουμε δέκα shows την άλλη χρονιά. Το είδαμε και με τις «Άγριες Μέλισσες». Πέτυχε ένα δράμα, θα κάνουμε όλοι καθημερινό δράμα», ανέφερε από τη μεριά του ο Κώστας Κόκλας.

«Πάρα πολύ ωραίες σειρές, ωραίες παραγωγές, βλέπεις ότι έχουν διαθέσει χρήματα και τα κανάλια τα υποστηρίζουν. Είναι όμως μονοδιάστατο, πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία. Έχει μία βάση αυτό που λέει ο Κώστας. Κι εμείς όταν κάναμε επιτυχία στην κωμωδία, μας έγιναν ένα σωρό προτάσεις μετά για κωμωδία από όλα τα κανάλια», τόνισε η Υρώ Μανέ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;