Άντα Λιβιτσάνου: «Μέσα μου πιστεύω ότι θα ασχοληθώ ξανά με την υποκριτική»
Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε για τη στροφή στην καριέρα της και το άνοιγμα ενός ζαχαροπλαστείου και τη σχέση με τον σύζυγό της.

Σήμερα Παρασκευή (27/10) η Άντα Λιβιτσάνου συνάντησε η κάμερα της «Ελένης» και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα στροφή στην καριέρα της, την επιχείρηση ζαχαροπλαστικής και την σχέση με τον σύζυγό της.

«Όταν ανοίξαμε το ζαχαροπλαστείο με τον άντρα μου, το σκεφτόμασταν πολύ ρομαντικά, υπήρχε άγνοια κινδύνου. Δεν σκεφτόμουν ότι θα αλλάξω καριέρα, ήταν ένα στοίχημα. Μέσα μου πιστεύω ότι θα ασχοληθώ ξανά με την υποκριτική» είπε αρχικά η Άντα Λιβιτσάνου.

Η Άντα Λιβιτσάνου διατηρεί στη Γλυφάδα ζαχαροπλαστείο από κοινού με τον σύζυγό της.

«Με τον σύζυγό μου αν δεν είχαμε το μαγαζί ίσως και να μην τσακωνόμασταν ποτέ. Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν άσχημα, κάπου στη μέση τσίτωσε το πράγμα αλλά όχι σε βαθμό ρήξης» είπε η Άντα Λιβιτσάνου.

Όσον αφορά τον γάμο τους, η Άντα Λιβιτσάνου σχολίασε τα εξής:

«Είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια με τον Στάθη. Στον γάμο μας ήμασταν μόνο 14 άτομα. Αυτή η ημέρα αφορά μόνο το ζευγάρι».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε τα ίδια:

«Με τον Στάθη γνωριστήκαμε μέσω social media. Εγώ δε ζηλεύω εύκολα. Αν ζηλέψω, υπάρχει πρόβλημα και λόγος. Έχω βρεθεί άπιστη στο παρελθόν. Όταν απιστεί κάποιος, περισσότερα λέει για εκείνον παρά για τον άλλον σύντροφο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;