Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκάλυψε τι είπε στον Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ
Μιλώντας στο περιοδικό “People”, η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε τα πρώτα της λόγια στον Γουίλ Σμιθ, μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ.

Τη λάμψη των βραβείων Όσκαρ 2022 είχε επισκιάσει το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, όταν ο δεύτερος έκανε ένα ατυχές αστείο για τη σύζυγο του σταρ του Χόλιγουντ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, και το ξυρισμένο κεφάλι της.

Μιλώντας στο περιοδικό “People”, η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε τα πρώτα της λόγια στον σύζυγό της, Γουίλ Σμιθ, μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, που άφησε άφωνους τους πάντες.  «Σκέφτηκα, “Αυτό είναι ένα σκετς”», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι -όπως πολλοί θεατές που παρακολουθούσαν στο σπίτι, αλλά και στο κοινό- αρχικά πίστεψε ότι το περιστατικό ήταν σκηνοθετημένο.

«Έλεγα, “Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτύπησε ο Γουίλ”. Μόνο όταν ο Γουίλ άρχισε να επιστρέφει στην καρέκλα του κατάλαβα ότι δεν ήταν σκετς», πρόσθεσε.

Οι πρώτες λέξεις που είπε στον Γουίλ, μόλις έμειναν μόνοι τους μετά την τελετή των βραβείων Όσκαρ, ήταν: «Είσαι καλά;».

Η ίδια συζητά για το διαβόητο περιστατικό, ανάμεσα σε άλλα, στο επερχόμενο βιβλίο της, «Worthy», που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό του 55χρονου συζύγου της, δηλώνοντας: «Θα είμαι στο πλευρό του, αλλά θα του επιτρέψω επίσης να το καταλάβει μόνος του».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;