Μπάρμπρα Στρέιζαντ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Θρηνώ για τις μητέρες και τους πατέρες που έχασαν τα παιδιά τους»
Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: «Τι συνέβη με τους κανόνες εμπλοκής; Αυτή η επίθεση αποτελεί κτηνωδία χωρίς καμία ανθρωπιά ή συμπόνια»

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο που έχουν δηλώσει συγκλονισμένοι από τον πόλεμο Ισραήλ– Χαμάς, κάτι που έκανε, μέσω ανάρτησής της και η τραγουδίστρια Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Με αφορμή τις εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον πόλεμο, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα social media όπου δήλωσε σοκαρισμένη από όλα όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή.

H 81χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια εικόνα με μαύρο φόντο, πάνω στην οποία έγραψε πως «από τότε που έμαθα για τις φρικτές επιθέσεις στο Ισραήλ και την ομηρία αθώων πολιτών, έχω σοκαριστεί και συγκλονιστεί. Τι συνέβη με τους κανόνες εμπλοκής; Αυτή η επίθεση αποτελεί κτηνωδία χωρίς καμία ανθρωπιά ή συμπόνια.

Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω την τρέλα αυτού που συμβαίνει και τη θλίψη που φτάσαμε σε αυτό το σημείο… Θρηνώ για όλες τις μητέρες και τους πατέρες που έχασαν τα παιδιά τους.

Πρέπει να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε για την ασφαλή επιστροφή όλων των ομήρων. Είμαι υπερήφανη που υποστηρίζω το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Ισραήλ της Εβραϊκής Ομοσπονδίας του Λος Άντζελες σε αυτή τη θλιβερή στιγμή».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbra Streisand (@barbrastreisand)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;