Κάνιε Γουέστ: Παντρεύτηκε τη Μπιάνκα Σένσορι για να μπορούν «να κάνουν έρωτα»
«Ο Κάνιε την αποκαλεί μούσα του και λατρεύει να την ντύνει, πολύ ερωτευμένος και η Μπιάνκα τον εμπνέει»

Λύνεται σιγά-σιγά το «μυστήριο» γύρω από τον κρυφό γάμο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σένσορι.

Συνεργάτης του ράπερ αποκάλυψε ότι οι δυο τους «παντρεύτηκαν για θρησκευτικούς λόγους επειδή ο Γουέστ ορκίστηκε να απέχει από το σεξ μέχρι το γάμο, μετά το διαζύγιό του από την Κιμ Καρντάσιαν».

«Ο Κάνιε την αποκαλεί μούσα του και λατρεύει να την ντύνει, πολύ ερωτευμένος και η Μπιάνκα τον εμπνέει» πρόσθεσε η πηγή στο US Weekly.

Παντρεύτηκαν πέρυσι σε ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά μέχρι πρότινος θεωρούνταν «μη νομικά αποδεκτός».

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 20 Δεκεμβρίου 2022. Η τελετή έλαβε χώρα λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του ράπερ με την Κιμ Καρντάσιαν.

Στις ερωτήσεις περί ιδιωτικότητας του ζευγαριού, η πηγή απάντησε πως «η Μπιάνκα και ο Κάνιε Γουέστ έχουν εντελώς διαφορετική ενέργεια από εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν. Επιζητούν στιγμές ιδιωτικότητας, είναι πολύ στοργικοί και απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Νομίζω ότι και οι δύο λατρεύουν να απολαμβάνουν τον χρόνο που είναι μόνο για αυτούς».

«Τώρα που βρίσκομαι στην υπηρεσία του Χριστού, η δουλειά μου είναι να διαδώσω το Ευαγγέλιο, να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν τι έχει κάνει ο Ιησούς για μένα», δήλωσε ο ράπερ σε συνέντευξή του το 2019.

Αν και η Σενσόρι δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στις δικές της θρησκευτικές πεποιθήσεις, η ίδια και ο σύζυγός της έχουν εντοπιστεί να πηγαίνουν μαζί στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η μεγαλύτερη κόρη του Γουέστ, η Νορθ, έχει μάλιστα ακολουθήσει το ζευγάρι στις λειτουργίες στο Λος Άντζελες.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;