Ψαρονέφρι με ντοματίνια στο τηγάνι με μουστάρδα
Απίθανα, ζουμερά και νόστιμα τα χοιρινά φιλετάκια, τα σερβίρουμε πάνω σε χαρουποπαξίμαδα ή σε πίτες για σουβλάκι και τα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και, αν θέλουμε, με έναν βουτυράτο πουρέ πατάτας.

Απίθανα, ζουμερά και νόστιμα τα χοιρινά φιλετάκια, τα σερβίρουμε πάνω σε χαρουποπαξίμαδα ή σε πίτες για σουβλάκι και τα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και, αν θέλουμε, με έναν βουτυράτο πουρέ πατάτας.

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το ψαρονέφρι με ντοματίνια στο τηγάνι με μουστάρδα αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλείφουμε με 2 κουτ. σούπας από τη μουστάρδα και 2 κουτ. σούπας από το λάδι.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε άλλες 2 κουτ. σούπας από το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας σε δόσεις, για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει.
  3. Το βγάζουμε σε ένα σκεύος.
  4. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα ντοματίνια με λίγο αλατοπίπερο και το θυμάρι για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσουν και να ζαρώσουν.
  5. Ρίχνουμε τα σκόρδα, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και ξαναβάζουμε στο τηγάνι το κρέας, μαζί με τα ζουμιά του.
  6. Ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να γίνει το κρέας, αλλά να παραμείνει ζουμερό.
  7. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το υπόλοιπο λάδι με τη μουστάρδα, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, περιχύνουμε το ψαρονέφρι και αποσύρουμε από τη φωτιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;