Χριστίνα Ζιώγα: 6 πράγματα για την σπουδάστρια του Fame Story
Χριστίνα Ζιώγα: Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την σπουδάστρια της Ακαδημίας του Fame Story

Το Fame Story ξεκίνησε και ήδη η επιστροφή του αγαπημένου reality τραγουδιού έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας!

Τα επεισόδια του Fame Story Academy θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα και το Fame Story Live, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και στην κριτική επιτροπή τους Αντώνη ΡέμοΕλένη ΦουρέιραΓιώργο Αρσενάκο και Light, κάθε Παρασκευή στις 21:00!

Στη λαμπερή πρεμιέρα του Fame Story Live το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00, συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή 18 υποψήφιοι σπουδαστές της Ακαδημίας. Η θετική ψήφος του κοινού χάρισε σε έναν υποψήφιο ασυλία, ενώ οι κριτές του show επέλεξαν τους δύο σπουδαστές, που είχαν την πιο αδύναμη επίδοση και δεν κατάφεραν να μπουν στην Ακαδημία του Fame Story.

Μια από αυτούς που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στην Ακαδημία είναι και η Χριστίνα Ζιώγα, η οποία διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό για να κερδίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Χριστίνα Ζιώγα: Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την σπουδάστρια της Ακαδημίας του Fame Story

    1. Η Χριστίνα είναι 30 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
    2. Το τραγούδι και ο χορός υπάρχουν στη ζωή της από μικρή ηλικία και αποτελούσαν πάντα έναν τρόπο διαφυγής από τη ρουτίνα.
    3. Τα τελευταία χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά και έχει καταφέρει να συνεργάζεται με γνωστούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.
    4. Βρέθηκε να είναι και μόνιμη κάτοικος Αθήνας.
    5. Η δουλειά της είναι η ζωή της!
    6. Έρχεται στο Fame Story για να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία, που παρακολουθούσε μικρή στην τηλεοπτική οθόνη, με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα αγαπήσει τόσο εκείνη όσο και το τραγούδι της.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;