Fame Story: Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την αποψινή πρεμιέρα του Fame Story και έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για το ριάλιτι μουσικής.

Το βράδυ του Σαββάτου (30/9) αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα του Fame Story. Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου για την έναρξη του μουσικού ριάλιτι και προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε ζωντανά στον «αέρα» της εκπομπής και σημείωσε πως έχει πολύ άγχος για την αποψινή πρεμιέρα του Fame Story. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ άγχος. Με έπιασε όλο μαζεμένο. Αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό του πάρτι, του κόσμου. Νομίζω ότι από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου.

Είναι μια καινούρια δοκιμασία εδώ. Έχω να συστήσω τους 18 καινούργιους σπουδαστές της ακαδημίας. Έχω να εξηγήσω την ιστορία τους. Ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους που έχω ακούσει και είναι πάρα πολύ ωραίες οι φωνές. Καινούργιο πλατό, καινούργιοι κριτές, καινούργια παρέα. Έχω άγχος»

Fame Story: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σε ερώτηση που έθεσε ο Γρηγόρης Μελάς στον Νίκο Κοκλώνη για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά τις επαφές που είχαν κάνει για το Fame Story, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν είχαν κάνει απλά επαφές για την παρουσία του. Όπως σημείωσε γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής:

«Μας χωρίζουν τα κανάλια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καθημερινά στον Alpha, στη Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου οπότε δεν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fame Story που είναι στο Star. Αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα να παρουσιάζω και το Just the 2 Of Us και το Fame Story. Μία μέρα στο Star, μία μέρα στον Alpha.

Θα τον δούμε στο Fame Story, έτσι θέλω να πιστέψω αλλά δεν γινόταν να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρ’ όλα αυτά έχουμε πράγματα να κάνουμε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ετοιμάζουμε ένα πολύ ωραίο project να παρουσιάσει. Ένα πολύ ωραίο project που είναι πάνω στον Ανδρέα Μικρούτσικο και το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;