Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: «Μου απευθύνθηκε με υποτιμητικό στιλάκι επειδή είμαι γυναίκα»
«Μου απευθύνθηκε με το υποτιμητικό αυτό "στιλάκι" ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα, όμως εγώ είμαι από εκείνες τις γυναίκες που είναι αποφασισμένες να μην υποταχθούν στη “φυσική” τάση των πραγμάτων», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου

Το κλίμα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μόλις μέρες πριν τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, είναι εκρηκτικό, με την Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στη Lifo να καταλογίζει στον Στέφανο Κασσελάκη συμπεριφορά σεξιστικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, με αφορμή την αρνητική απάντηση του τελευταίου για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ, η κυρία Αχτσιόγλου υποστήριξε πως ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών την προσφώνησε με το μικρό της όνομα επειδή είναι γυναίκα. «Μου απευθύνθηκε με το υποτιμητικό αυτό “στιλάκι” ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Και όχι, δεν μπαίνει καν θέμα οικειότητας, αφού ελάχιστα γνωριζόμαστε. Μου απευθύνθηκε με το υποτιμητικό αυτό “στιλάκι” ακριβώς επειδή είμαι γυναίκα, όμως εγώ είμαι από εκείνες τις γυναίκες που είναι αποφασισμένες να μην υποταχθούν στη “φυσική” τάση των πραγμάτων, καταλήγοντας διακοσμητικές σε ένα ανδροκρατούμενο σύμπαν», είπε συγκεκριμένα η κ. Αχτσιόγλου.

Ενώ για τον Παύλο Πολάκη σημείωσε: «Ο Παύλος Πολάκης καθυβρίζει καιρό τώρα εμένα και άλλα κομματικά στελέχη. Ας απαντήσει, λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης και μάλιστα με πράξεις, όχι με λόγια».

Επιπλέον διερωτήθηκε για το πολιτικό περιεχόμενο των θέσεων του κ. Κασσελάκη και του συνθήματός του ότι «θα τα αλλάξει όλα»: «Για παράδειγμα, προσωπικά δεν γνωρίζω καθόλου τι πιστεύει ο κ. Κασσελάκης για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τι σκοπεύει να υποστηρίξει ως πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας. Τι προτάσεις έχει έπειτα για τα εργασιακά, τι λέει για το αντεργατικό νομοσχέδιο που φέρνει τώρα στη Βουλή η κυβέρνηση Μητσοτάκη;» ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου.

«Ποια “όλα” δεν μας λέει», συνέχισε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος. «Θα αλλάξει, ας πούμε, τις θέσεις του κόμματος για τους εργολαβικούς εργαζόμενους ή για τον κατώτατο μισθό και τι άραγε πιστεύει γι’ αυτόν, ότι θα πρέπει να τον ορίζουν οι κοινωνικοί εταίροι ή το κράτος; Το ίδιο ισχύει και για μια σειρά από άλλα ζητήματα, και ακριβώς αυτή την ξεκάθαρη, συγκροτημένη στάση θα ανέμενα από κάθε πολιτικό, ειδικά από κάποιον που διεκδικεί μια θέση με βαρύνοντα θεσμικό ρόλο», κατέληξε.

Ως προς αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε στη Lifo ως εξής: «Ως μία από τις πιο δυνατές φωνές για την ανάγκη της ενότητας στο κόμμα και της συλλογικής προσπάθειας, είναι αυτονόητο ότι θα παραμείνω μέλος της από οποιαδήποτε θέση κριθεί ότι μπορώ να συνεισφέρω. Δεδομένου, λοιπόν, ότι τα δικά μου διαπιστευτήρια τα έχω καταθέσει έμπρακτα, το ερώτημα αυτό θα πρέπει να τεθεί κατ′ αρχάς στον συνυποψήφιό μου, στο στενό περιβάλλον του οποίου υπάρχουν φωνές πολύ επιθετικές».

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: kathimerini

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;