Αχτσιόγλου: Μέχρι εδώ τα δημοσιεύματα περί υπονόμευσης Τσίπρα
Ζητά να καταδικάσει και ο Κασσελάκης

Στις επιθέσεις προς το πρόσωπό της, με αφορμή την όξυνση της αντιπαράθεσης, στο πλαίσιο της κούρσας διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται με δήλωσή της η Εφη Αχτσιόγλου, κάνοντας λόγο για «πόλεμο λάσπης».

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, η Εφη Αχτσιόγλου σημειώνει πως οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία.

«Δεν πίστευα ποτέ πως θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο. Ομως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Οτι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης», αναφέρει.

«Εδω και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα, από μηντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου, ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα», υπογραμμίζει κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και υβριστικά επίθετα.

«Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ημουν ο άνθρωπος που δούλευε μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους», τονίζει η Εφη Αχτσιόγλου, ζητώντας τη στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ζητώ από το συνυποψήφιό μου Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις, να πάρει θέση για το αυτονόητο: να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα», καταλήγει η δήλωση της κ. Αχτσιόγλου.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;