Γιάννης Σμαραγδής: «Με τον
Ο Γιάννης Σμαραγδής μιλάει για τη νέα του ταινία «Καποδίστριας» και αποκαλύπτει ότι θα ήθελε με αυτή να ολοκληρώσει τη σκηνοθετική του καριέρα.

Ο Γιάννης Σμαραγδής, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να συστηθεί σε ένα νεότερο κοινό καθώς οι ταινίες του έχουν γίνει διαθέσιμες στο Netflix και τις βλέπουμε να φιγουράρουν στο top 10 της χώρας μας. Ο γνωστός σκηνοθέτης έκανε ποδαρικό στο νέο κύκλο της εκπομπής «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά το βράδυ της Τρίτης (29/8) και μίλησε για την πολυετή πορεία του, αλλά και την επερχόμενη ταινία του «Καποδίστριας» με την οποία θα ήθελε να κλείσει την σκηνοθετική του καριέρα.

Ο Γιάννης Σμαραγδής, μιλώντας για την επερχόμενη ταινία του, σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Με τον Καποδίστρια θέλω να πιστεύω πως, αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης. Κλείνω. Έχω βρει το καστ και μου λείπουν λίγα χρήματα, δεν μπορώ να πω όμως περισσότερα. Όλους τους ηθοποιούς τους έχουμε βρει και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Καποδίστρια και θέλω να με συγχωρέσετε γι’ αυτό»

Στη συνέχεια, ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και την πορεία της παραγωγής. Όπως είπε:

«Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Προς ώρας λείπουν κάποια χρήματα αλλά υπάρχουν καλοί Έλληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν και υπάρχει και μια κυβέρνηση η οποία πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι μια τύχη το ότι ο επικεφαλής, που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του Καποδίστρια»

 

Στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Γιάννης Σμαραγδής πρόσθεσε:

«Ο Καποδίστριας είναι εντελώς άγνωστος. Κατάφεραν αυτοί που τον δολοφόνησαν, που κυβέρνησαν μετά, και οι μέσα και οι έξω, να πουν ένα μεγάλο ψέμα για τον Καποδίστρια. Την αλήθεια του Καποδίστρια είμαι βέβαιος ότι θα την αναδείξει αυτή η ταινία» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;