Netflix: 25 ρομαντικές ταινίες που θα «κλέψουν» την καρδιά σου
Ο έρωτας... περνάει από το Netflix τελικά!

Το καλοκαίρι είναι μία από τις πιο ρομαντικές περιόδους της χρονιάς. Πολλοί έρωτες που κάποιες φορές παραμένουν καλοκαιρινοί και άλλες «ξεχειμωνιάζουν» στη ζωή μας ξεκινούν αυτή την περίοδο. Άλλωστε, ουκ ολίγες φορές μερικές συναρπαστικές σχέσεις ξεκίνησαν μέσα στη δίνη και τη χαλαρότητα ενός καλοκαιριού.

Καθώς λοιπόν το φετινό καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, εμείς προτείνουμε μερικές ρομαντικές ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix και σίγουρα θα «κλέψουν» την καρδιά σου.

1. Call me by your name

Υπόθεση:  Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ, ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του.

2. Love in the villa

Υπόθεση: Το ταξίδι των ονείρων της Τζούλι στη Βερόνα της Ιταλίας στραβώνει όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν διαβολεμένα γοητευτικό άγνωστο.

3. The Perfect Date

Υπόθεση: Για να μπορέσει να σπουδάσει, ένας μαθητής φτιάχνει μια εφαρμογή και παριστάνει τον σύντροφο κοριτσιών. Όταν προκύπτουν αληθινά συναισθήματα, τα πράγματα περιπλέκονται.

4. Look both ways

Υπόθεση: Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες, αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

5. Ξεναγός στον Έρωτα

Υπόθεση:  Μια Αμερικανίδα ταξιδιωτική σύμβουλος πηγαίνει για δουλειά στο Βιετνάμ, όπου ένας ξεναγός με ελεύθερο πνεύμα τη βοηθά να δει την όμορφη και περιπετειώδη πλευρά της ζωής.

6. Malcolm & Marie

Υπόθεση:  Μετά την πρεμιέρα της ταινίας του, ο σκηνοθέτης Μάλκολμ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) και η κοπέλα του Μαρί (Ζεντάγια) επιστρέφουν στο σπίτι και περιμένουν τις αντιδράσεις των κριτικών. Ξαφνικά, η βραδιά παίρνει αναπάντεχη τροπή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις για τη σχέση τους και η αγάπη του ζευγαριού δοκιμάζεται.

7. Notebook

Υπόθεση:  Σ’ ένα γεροκομείο ένας ηλικιωμένος κύριος, διηγείται σε μια άλλη ηλικιωμένη κυρία που πάσχει από απώλεια μνήμης, μια ιστορία αγάπης μέσα απ’ τις σελίδες ενός βιβλίου. Είναι η ιστορία της Allie, κόρη αριστοκρατικής οικογένειας που γνωρίζεται κι ερωτεύεται με τον Noah που είναι εργάτης στα ορυχεία στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Οι γονείς της αντιτίθενται σ’ αυτή τη σχέση κι έπειτα από τη σχετική του πίεση φεύγουν για τη Νέα Υόρκη. Η Allie κι ο Noah, έχοντας πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, πρέπει να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους.

8. Set It Up

Υπόθεση: Δύο εξαντλημένοι προσωπικοί βοηθοί χρειάζονται επειγόντως διάλειμμα από το γραφείο και συνεργάζονται για να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν.


9. Notting Hill

Υπόθεση: Η διασημότερη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζεται τυχαία μ’ ένα Λονδρέζο βιβλιοπώλη. Όταν όμως η φιλία τους αρχίζει να μετατρέπεται σε ρομαντικό φλερτ, ανακύπτουν όλα εκείνα τα προβλήματα που χωρίζουν έναν κοινό θνητό από μια… θεά της σόου μπίζνες.

10. Purple Hearts

Υπόθεση: Μια ανερχόμενη μουσικός συμφωνεί να κάνει έναν γάμο από συμφέρον με έναν πεζοναύτη, αλλά ένα τραγικό γεγονός μετατρέπει την ψεύτικη σχέση τους σε αληθινή.


11. Through my window

Υπόθεση: Η Ρακέλ είναι κολλημένη με έναν ωραία γείτονα, τον Άρες, τον οποίο και παρακολουθεί κρυφά χωρίς να του έχει μιλήσει ποτέ. Θα μπορέσει να τον κάνει να την ερωτευτεί;

12. Σπίτι του ή Σπίτι μου;

Υπόθεση: Η Ντέμπι και ο Πίτερ είναι κολλητοί, αλλά εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνη αποζητά τη ρουτίνα με τον γιο της στο Λος Άντζελες, ενώ εκείνος απολαμβάνει τις αλλαγές στη Νέα Υόρκη. Όταν, όμως, ανταλλάσσουν σπίτια και ζωές για μία εβδομάδα, ανακαλύπτουν ότι αυτό που πιστεύουν ότι θέλουν ίσως να μην είναι αυτό που χρειάζονται πραγματικά.

13. Πειθώ

Υπόθεση: Ζώντας με την υπεροπτική οικογένειά της που βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, η Ανν Έλιοτ είναι μια αντικομφορμίστρια με μοντέρνες αντιλήψεις. Όταν ο Φρέντερικ Γουέντγουορθ -ο γοητευτικός άντρας που κάποτε απέρριψε- επανέρχεται ξαφνικά στη ζωή της, η Ανν πρέπει να διαλέξει αν θα αφήσει πίσω το παρελθόν της ή θα ακούσει την καρδιά της και θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

14. Royalteen

Υπόθεση: Όταν ο πρίγκιπας Karl Johan -ή Kalle όπως τον αποκαλούν οι φίλοι- και η νέα μαθήτρια της τάξης, η Lena, αρχίζουν να αναπτύσσουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, η Lena νιώθει από τη μία γοητευμένη και από την άλλη πολύ σκεπτική για πολλούς λόγους.


15. Tune in for love

Υπόθεση:  Μια μαθήτρια και ένας έφηβος γνωρίζονται σε έναν φούρνο τη δεκαετία του ’90 και προσπαθούν να βρουν ο ένας τον άλλον στο μέλλον, αλλά η μοίρα συνεχώς τους χωρίζει.

16. The Ugly Truth

Υπόθεση:  Η Άμπι Ρίχτερ είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον Mr. Perfect! Η καθημερινότητά της χτυπάει ξαφνικά κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουει, έναν κυνικό τύπο της τηλεόρασης, ο οποίος υπόσχεται να πει on air όλη την αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος τσαρλατάνος αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του «Mr Perfect».

17. Love & Other Drugs

Υπόθεση:  Η Μάγκι είναι ένα δελεαστικά ελεύθερο πνεύμα που δεν θα αφήσει κανέναν να την καθηλώσει και να την δεσμεύσει.Συναντά τον Τζέιμι έναν εκπρόσωπο φαρμακευτικής εταιρίας του οποίου το έντονο θέλγητρο και η σιγουριά δεν αφήνει αδιάφορες τις γυναίκες.Οι δυό τους στην πορεία εθίζονται παράφορα στο ισχυρότερο και αέναο ναρκωτικό που είναι ο έρωτας.

18. Love Tactics

Υπόθεση:  Ένας διαφημιστής και μια σχεδιάστρια-blogger που δεν πιστεύουν στον έρωτα βάζουν στοίχημα να κάνουν ο ένας τον άλλον να τον ερωτευτεί παράφορα – με ασυνήθιστες τακτικές.


19. What Happens in Vegas

Υπόθεση:  Ο εξωστρεφής Τζακ και η επιφυλακτική Τζόι γνωρίζονται τυχαία στο Λας Βέγκας, όπου περνούν ένα Σαββατοκύριακο. Από εκείνο το ξέφρενο σαββατοκύριακο «βγαίνουν» παντρεμένοι, μετά από μια τρελή νύχτα ακολασίας, στη διάρκεια της οποίας ο ένας τους κερδίζει ένα ασύλληπτο ποσό στο τζακ ποτ, εις βάρος του άλλου!

20. Isn’t It Romantic

Υπόθεση: Mια κυνική Αυστραλέζα αρχιτέκτονας που δεν πιστεύει σε παραμυθένιους έρωτες δέχεται επίθεση για ληστεία σε υπόγειο σιδηρόδρομο. Προσπαθώντας να ξεφύγει πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της σε μια σιδερένια κολώνα, ενώ στη συνέχεια όταν συνέρχεται βρίσκεται σε έναν φανταστικό κόσμο που ποτέ δεν πίστευε.


21. You Do You

Υπόθεση:  Η Μέρβε επέλεξε να ζει ως μποέμ. Η ζωή όμως επιφυλάσσει άλλα σχέδια. Αντιμέτωπη με έξωση, ξεκινά μια νέα δουλειά και πέφτει σε μια πονηρή παγίδα του αφεντικού της.

22. Hello, goodbye and everything in between

Υπόθεση: Η Κλερ και ο Έινταν κάνουν συμφωνία να χωρίσουν πριν από το κολέγιο, χωρίς συγγνώμες ή δράματα. Θα έχουν όμως μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτα με ένα επικό αντίο;

23. The Last Letter From Your Lover

Υπόθεση:  Μια δημοσιογράφος βρίσκει κάποια ερωτικά γράμματα από τη δεκαετία του ’60 και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ενός μυστικού δεσμού – ενώ ξεκινά και για κείνη ένα ειδύλλιο.


24. Σε Βλέπω Στα Όνειρά Μου

Υπόθεση:  Δύο απογοητευμένοι εραστές που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ονειρεύονται ο ένας τον άλλον όταν πετάνε κέρματα σε ένα σιντριβάνι, αλλά έχουν μόνο μία εβδομάδα για να βρεθούν.

25. Μικρά Αγγλία

Υπόθεση: Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30, η Μίνα, σύζυγος ναυτικού που λείπει διαρκώς σε ταξίδια, παντρεύει την κόρη της Όρσα με τον νεαρό καπετάνιο και πλοιοκτήτη Νίκο Βατοκούζη και όχι με τον ορφανό υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Όταν όμως ο τελευταίος γίνει περιζήτητος καπετάνιος, θα παντρευτεί τη μικρότερη κόρη της Μίνας, τη Μόσχα, αναστατώνοντας έτσι επικίνδυνα την οικογενειακή καθημερινότητα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;