Το Netflix διεκδικεί τρεις ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή
Ακόμα τρεις ελληνικές ταινίες φαίνεται πως θα ανέβουν στην πλατφόρμα του Netflix!

Ο δρόμος των ελληνικών παραγωγών για το Netflix φαίνεται να έχει ανοίξει για τα καλά, καθώς μετά το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τις κωμικές ταινίες «Bachelor», φαίνεται πως ταινίες του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή θα ανέβουν στην streaming πλατφόρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η εφημερίδα Espresso, η δημοφιλής πλατφόρμα streaming εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τρεις από τις ταινίες του σπουδαίου δημιουργού, οι οποίες αναμένεται σύντομα να γίνουν διαθέσιμες μέσα από αυτήν σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία ανάμεσα στο Netflix και την εταιρία παραγωγής «Αλέξανδρος Φιλμ» έχει ολοκληρωθεί και οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας θα έχουν το επόμενο διάστημα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ταινίες «El Greco», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και «Καζαντζάκης».

Ο Γιάννης Σμαραγδής κυκλοφόρησε την κινηματογραφική ταινία «El Greco» το 2007, η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Δημήτρη Σιατόπουλου «El Greco: Ο ζωγράφος του Θεού». Η ταινία αφηγείται τη ζωή και την ιστορία του διάσημου Κρητικού ζωγράφου, Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, και στην πρώτη της προβολή στην Ελλάδα έκοψε 1.200.000 εισιτήρια, ρεκόρ που παραμένει αξεπέραστο μέχρι και σήμερα.

Στο «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», το οποίο προβλήθηκε το 2012, παρακολουθούμε την ιστορία του πειρατή Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος εξελίσσεται σε πάμπλουτο έμπορο χαβιαριού και στο τέλος της ζωής του χαρίζει τα πάντα στην αγάπη. Η συγκεκριμένη ταινία συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ Κινηματογράφου, ενώ η ηθοποιός Olga Sutulova παρέλαβε για την ερμηνεία της το βραβείο Giuseppe Sciacca.

Τέλος, η ταινία «Καζαντζάκης» κυκλοφόρησε το 2017, εστιασμένη στη ζωή του θρυλικού μας λογοτέχνη. Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη παραγωγή, που ακολουθεί όσα έγραψε για την πορεία του ο Νίκος Καζαντζάκης στο βιβλίο «Αναφορά στον Γκρέκο».

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;